در مراسم استقبال از خانواده شهید گمنام احراز هویت شده:
بوی پیراهن یوسف ، دانشگاه قم را عطرافشان کرد
شهید «ستار یکه زارع» که در هنگام شهادت در سال 1362 طی عملیات خیبر در جزیره مجنون جنوبی تنها 17 سال داشت، اهل روستای احمدآباد در شهرستان نظر آباد استان البرز بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری ایران روشن، با گذشت سه سال از تدفین شهدای گمنام در دانشگاه قم ، هفته گذشته یکی از این شهیدان به وسیله آزمایش DNA مورد شناسایی قرار گرفت. شهید «ستار یکه زارع» که در هنگام شهادت در سال 1362 طی عملیات خیبر در جزیره مجنون جنوبی تنها 17 سال داشت، اهل روستای احمدآباد در شهرستان نظر آباد استان البرز بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایران روشن,دانشجویان و تشکلهای دانشجویی دانشگاه قم از همان روز اول اعلام خبر برای استقبال از قدوم پربرکت پدر و مادر این شهید لحظه شماری می کردند و به همین دلیل با فضاسازی های زیبا و اجرای برنامه های متنوع در آماده کردن محیط دانشگاه سنگ تمام گذاشتند.اما بالاخره روز دوشنبه 13 مهرماه ، هم انتظار این دانشجویان به پایان رسید و هم 32 سال چشم انتظاری والدین این شهید .
,شرکت پرشور اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه در مراسم استقبال همراه با حس غرورآفرین حضور پدر و مادر این شهید در دانشگاه قم که میزبان یوسف گم گشته آنها بود، بار دیگر فضای دانشگاه قم را از بوی خوش پیراهن یوسف عطر افشانی کرد که در این گزارش تصویری تلاش کرده ایم گوشه ای از این حس و حال وصف ناشدنی را به تصویر بکشیم .
,انتهای خبر/
,,
,
,
]
ارسال دیدگاه