کسب اولین مدال تاریخ بانوان پارس آباد در بازیهای آسیایی
پرور منصوری با کسب مدال برنز در چین تایپه اولین مدال تاریخ بانوان شهرستان پارس آباد را در بازیهای آسیا و اقیانوسیه در رشته دوومیدانی به دست آورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، این بانوی ملی پوش ناشنوای رشته دوومیدانی در پرتاب دیسک توانست با پرتاب 27 متر و 29 سانتی متر به مدال برنز دست یابد و برای نخستین بار نام خود را در تاریخ ورزش شهرستان پارس آباد استان اردبیل ثبت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,در این مسابقات همچنین دو ورزشکار و یک مربی دیگر از شهرستان پارس آباد حضور دارند.
,هشتمین دوره بازی های آسیا و اقیانوسیه 2015 ناشنوایان، در حالی در کشور چین تایپه برگزار می شود که در سومین روز این بازی ها، کاروان ورزشی ثامن الائمه کشورمان صاحب 4 مدال طلا، 2 نقره و 2 برنز شده است.
,هشتمین دوره بازی های آسیا و اقیانوسیه 2015 ناشنوایان از 11 تا 19 مهر در چین تایپه برگزار می شود و کاروان ورزشی کشورمان در 12 رشته ورزشی شامل بدمینتون، بسکتبال، بولینگ، تنیس، تنیس روی میز، تکواندو، شنا، جودو، دوومیدانی، دوچرخه سواری، فوتبال و فوتسال در این بازی ها حضور دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه