مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی؛
برگزاری سیزدهمین نمایشگاه سراسری کتاب در ارومیه
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی از برپایی سیزدهمین نمایشگاه سراسری کتاب در ارومیه خبر داد و گفت: این نمایشگاه از 18 تا 24 مهرماه جاری آماده بازدید علاقه مندان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، حجت الاسلام محمدباقر کریمی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: نمایشگاه سراسری کتاب در ارومیه از 18 تا 24 مهرماه جاری در محل مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان برپا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی برگزاری نمایشگاه کتاب را فرصتی مناسب برای بهره مندی قشر دانشآموز، دانشجو، فرهنگی و همه اقشار از گنجینههای حوزه نشر و کتاب عنوان کرد.
,مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی اظهار کرد: علاقه مندان می توانند در دو نوبت صبح و عصر از این نمایشگاه بازدید نمایند.
,وی از حضور 220 ناشر در نمایشگاه سراسری کتاب ارومیه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه ناشران در 150 غرفه آثار خود را ارائه خواهند کرد.
,حجت الاسلام کریمی افزود: امسال 30 هزار عنوان کتاب در سیزدهمین نمایشگاه سراسری کتاب ارومیه عرضه خواهد شد.
,وی خاطر نشان کرد: در راستای حمایت از علاقه مندان، کتابها با تخفیف ۳۰ درصد در اختیار دانشآموزان، دانشجویان و سایر بازدید کنندگان قرار داده می شود.
,مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی برپایی ایستگاه نقاشی برای کودکان، نشست های نقد کتاب توسط مولفان استانی، و رونمایی از چندین کتاب را از جمله برنامه های جنبی این نمایشگاه عنوان کرد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه