logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس پلیس فتا هرمزگان عنوان کرد:

ثبت ۱۴ جرم رایانه ای در هرمزگان/ بالاترین جرم فضای مجازی برداشت غیرمجاز اینترنتی است

ثبت ۱۴ جرم رایانه ای در هرمزگان/ بالاترین جرم فضای مجازی برداشت غیرمجاز اینترنتی است
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی اظهار کرد: 14عنوان جرم رایانه ای در استان ثبت شده که بالاترین جرایم فضای مجازی در زمینه برداشت غیرمجاز اینترنتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه اطلاع رسانی هرمز ، علی اکبر قرایی پور ، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان هرمزگان در نشست خبرنگاران با بیان اینکه طی شش ماه اول سال جاری 14عنوان جرم رایانه ای در استان ثبت شده است، گفت: بالاترین جرایم فضای مجازی برداشت غیرمجاز اینترنتی به میزان 50 درصد ، کلاهبردار رایانه ای در ردیف دوم و نشر و اخاذی علیه مردم در ردیف خودش اختصاص داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,

 
قرایی پور با توجه به اینکه 87 درصد از وقایع در استان اظهار کرد: با پیگیری گه صورت گرفته کشف شده است و در بحث وقوع برخی از مسائل با افزایش و برخی دیگر با کاهش مواجه شده ایم.

,
,

 
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی اظهار کرد: اطلاع رسانی به جامعه هدف بخصوص در حوزه های آموزشی دانش آموزان و مساجد، برگزاری کلاس های آموزشی در استان برای پیشگیری از جرائم تلیل جرایم رایانه ای نسبت به جامعه  از جمله برنامه های آگاه سازی در دست انجام است.

,
,

 

,

 
وی تصریح کرد : پلیس فتا با همکاری ناجا اقدام به تهیه برنامه های آموزشی و موثر در راستای آگاه سازی نموده که بتوانیم به سهولت آحاد جامعه استان را اطلاع رسانی کنیم.

,
,

 

,

 
قرایی پورخاطرنشان کرد : برگزاری نمایشگاه فضای مجازی به مدت یک روز برای فعالان حوزه آموزشی در استان نسبت به آگاه سازی خویشان ، نحوه آموزش دانش آموزان در مدارس و پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب های مجازی برای دانش آموزان برگزار شده و از قابلیت های رسانه در این عمر ناجا مورد بهره برداری قرار گرفته است.

,
,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه