رییس صنعت معدن و تجارت شهرستان سیرجان:

ارائه تسهیلات سرمایه در گردش برای صنعت گران سیرجانی

ارائه تسهیلات سرمایه در گردش برای صنعت گران سیرجانی
رئیس صنعت معدن وتجارت شهرستان سیرجان گفت : در این کارگروه مطرح شد که برای رفع موانع تولید برای صنعت گران و واحد های تولیدی تسهیلات کوتاه مدت وبلند مدت در جهت سرمایه در گردش برای آنان در نظر گرفته شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از” کارگران کرمان “؛ کار گروه رفع موانع تولید با حضور غلامرضا داداش‌زاده معاون نظارت و اعمال مقررات با دعوت نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی در این شهرستان درحال برگزاری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارگران کرمان, کارگران کرمان,

محمدرضا خواجویی رییس صنعت معدن وتجارت شهرستان سیرجان در گفتگو با خبرنگار کراگران کرمان ، از تشکیل شدن این کارگروه خبر داد و گفت : این کارگروه درجهت رفع موانع تولید در واحد های صنعتی کل شهرستان به همت حسن پور نماینده مردم سیرجان  تشکیل شد و هم اکنون در حال برگزاری است .

, محمدرضا خواجویی,

وی در ادامه افزود : در این کارگروه مطرح شد که برای رفع موانع تولید برای صنعت گران و واحد های تولیدی تسهیلات کوتاه مدت وبلند مدت در جهت سرمایه در گردش  برای آنان در نظر گرفته شود .

,

خواجویی در پایان خاطر نشان کرد : این کارگروه بعد از اتمام در شهرستان سیرجان در بردسیر تشکیل خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه