گزارش/
برگزاری اولین جشنواره غذاهای بومی و محلی شهرستان دیواندره+عکس
اولین جشنواره غذاهای بومی محلی شهرستان دیواندره در روز ملی روستا با حضور بانوان هنرمند شهرستان در روستای کوله برگزار شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سارال خبر، صبح روز 15 مهرماه مصادف با «روز ملی روستا» اولین جشنواره غذاهای بومی و محلی شهرستان دیواندره به همت بخشداری سارال و با همکاری بخشداری های کرفتو و مرکزی،اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی وگردشگری،امور بانوان فرمانداری، دهیاران و با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان در روستای کوله برگزار شد.
لقمان ایازی بخشدار سارال دیواندره در این جشنواره اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای بومی و محلی در حال فراموشی و انتقال آنها به نسل های آینده است.
ایازی با بیان اینکه چندین گروه از خانم ها از بخش های کرفتو و مرکزی و سارال در این جشنواره حضور دارند، افزود: هنرمندان شرکت کننده چندین نوع از غذاهای محلی و اصیل را برای رقابت در این جشنواره آماده کرده اند که در پایان به نفرات برتر از بانوانی که اصیل ترین غذا را ارائه کرده اند جوایزی اهدا می شود.
در این جشنواره غذاهای سنتی از قبیل شلمین ،پرپوله ،دانه کولانه ،کلانه ،دووخوا ،برش ،قلیه ،سنگ سیر ،خورشت قیسی ،گیپه ،کالوش ، هتیمچه ، دو غورمه،یوپ توماتیز،دوینه،هل چلین،نیسک وبرش پخت شده و عرضه گردید.
همچنین تعدادی از بانوان صنایع دستی خود را به معرض نمایش گذاشتند.
توران فتحی مشاور بانوان فرمانداری دیواندره در این رابطه گفت: هدف از برگزاری این جشنواره اهمیت شیوههای صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، پیشگیری از سرطان، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین زنان را از دیگر اهداف جشنواره می باشد.
وی افزود:با توجه به روی آوردن جامعه به غذاهای آماده، برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند کمک شایانی در راستای بهبود برنامه غذایی مردم و ماندگاری غذای سالم و بومی محلی در سفره ها داشته باشد وبسیار موثر است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه