در کمیته اشتغال نهبندان مطرح شد

ابلاغ 576 میلیون تومان اعتبارات مشاغل خانگی به نهبندان

ابلاغ 576 میلیون تومان اعتبارات مشاغل خانگی به نهبندان
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نهبندان از ابلاغ 576 میلیون تومان اعتبارات مشاغل خانگی به این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نهبندان خبر،محمد محمدی در جلسه کمیته اشتغال شهرستان نهبندان اظهار کرد: در سال جاری سهمیه اشتغال نهبندان 852 نفر اعلام شده است که مسئولان ادارات برای جذب این سهمیه و ثبت آن در سامانه رصد باید تلاش کنند.

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نهبندان خبر،محمد محمدی در جلسه کمیته اشتغال شهرستان نهبندان اظهار کرد: در سال جاری سهمیه اشتغال نهبندان 852 نفر اعلام شده است که مسئولان ادارات برای جذب این سهمیه و ثبت آن در سامانه رصد باید تلاش کنند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نهبندان خبر, نهبندان خبر, ،محمد محمدی در جلسه کمیته اشتغال شهرستان نهبندان اظهار کرد: در سال جاری سهمیه اشتغال نهبندان 852 نفر اعلام شده است که مسئولان ادارات برای جذب این سهمیه و ثبت آن در سامانه رصد باید تلاش کنند.,

 

,

وی افزود: همچنین برای امسال مبلغ 576 میلیون تومان اعتبار برای مشاغل خانگی ابلاغ شده است که سهمیه بانک ها مشخص شده است و ادارات افراد متقاضی را باید به بانک ها معرفی کنند.

, وی افزود: همچنین برای امسال مبلغ 576 میلیون تومان اعتبار برای مشاغل خانگی ابلاغ شده است که سهمیه بانک ها مشخص شده است و ادارات افراد متقاضی را باید به بانک ها معرفی کنند.,

 

,

رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی نهبندان با بیان اینکه بیشترین اشتغال این شهرستان در بخش معادن و اصناف است ادامه داد: وضعیت کنونی اشتغال در نهبندان خوب و مناسب نیست و اگر به آن رسیدگی نشود وضعیت موجود نیز از بین خواهد رفت.

, رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی نهبندان با بیان اینکه بیشترین اشتغال این شهرستان در بخش معادن و اصناف است ادامه داد: وضعیت کنونی اشتغال در نهبندان خوب و مناسب نیست و اگر به آن رسیدگی نشود وضعیت موجود نیز از بین خواهد رفت.,

 

,

محمدی تصریح کرد: در بخش معادن مهم ترین مشکل نبود فروش محصولات تولیدی و نقدینگی است که باعث شده برخی از معادن تعطیل شود.

, محمدی تصریح کرد: در بخش معادن مهم ترین مشکل نبود فروش محصولات تولیدی و نقدینگی است که باعث شده برخی از معادن تعطیل شود.,

 

,

وی با اشاره به اینکه تعاون، بخش خصوصی و بخش دولتی سه پایه مهم اقتصاد هستند افزود: برنامه ریزی ها بر این است که اقتصاد به سمت تعاونی ها و بخش خصوصی پیش برود.

, وی با اشاره به اینکه تعاون، بخش خصوصی و بخش دولتی سه پایه مهم اقتصاد هستند افزود: برنامه ریزی ها بر این است که اقتصاد به سمت تعاونی ها و بخش خصوصی پیش برود.,

 

,

رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی نهبندان یاد آور شد: اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی به رشد اقتصادی کمک می کند که اولین بخشی که باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشند خود ادارات هستند و برای تروج آن تلاش کنند.

, رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی نهبندان یاد آور شد: اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی به رشد اقتصادی کمک می کند که اولین بخشی که باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشند خود ادارات هستند و برای تروج آن تلاش کنند.,

 

,

محمدی با بیان اینکه در نهبندان تعاونی ها مورد استقبال قرار نمی گیرد خاطر نشان کرد: مهم ترین مشکل در بخش تعاون این است که نظارت بر آنها کم بوده است که باعث ایجاد برخی مشکلات شده است.
انتهای پیام/ط

, محمدی با بیان اینکه در نهبندان تعاونی ها مورد استقبال قرار نمی گیرد خاطر نشان کرد: مهم ترین مشکل در بخش تعاون این است که نظارت بر آنها کم بوده است که باعث ایجاد برخی مشکلات شده است.
انتهای پیام/ط
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه