با حضور اعضای شورای تامین/
رزمایش گردان های بیت المقدس شهرستان ابهر برگزار شد
مرحله عملی رزمایش گردان های بیت المقدس شهرستان ابهر با حضور ۵ گردان بیت المقدس و اعضای شورای تامین در پادگان شهید زین الدین ابهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد فروزنده صبح امروز در حاشیه رزمایش بزرگ گردان های بیت المقدس در گفت و گو با خبرنگار ابهر۲۴ اظهار داشت: در این رزمایش، بسیجیان عملیات دفاع از کوی و برزن (عملیات کمین، عملیات تأخیری، عملیات باز پسگیری و پدافند دورادور) را با به کارگیری ۵ گردان واکنش سریع انجام می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابهر۲۴ ,وی این رزمایش را در جهت آمادگی دفاعی و همچنین تمرینات گردانهای بیت المقدس در جهت دفاع از شهرهای کشور عنوان کرد.
,فرمانده سپاه شهرستان ابهر انجام عملیات تاخیری در مقابل دشمن و آرام سازی و کنترل شهر فرضی را از دیگر اهداف این رزمایش بر شمرد.
,فروزنده هدف از برگزاری این رزمایش را ارتقای آمادگی و توان رزم، سازماندهی و حفظ و انسجام، آموزش و ارتقای توان معرفتی و بصیرتی بسیجیان سازماندهی شده عنوان کرد و افزود: برگزاری کلاس های عقیدتی، نشستهای مربوط به حلقه های شجره طیبه صالحین از برنامه های مهم فرهنگی و تربیتی این رزمایش دو روزه بود که با موفقیت بسیجیان برگزار شد.
,به گزارش خبرنگار ابهر۲۴ رزمایش بزرگ گردان های بیت المقدس شهرستان ابهر با رمز یا محمد الرسول الله توسط امام جمعه شهر ابهر آغاز شد و بسیجیان با اجرای عملیات های خود توانستند دشمن فرضی را شکست دهند.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه