مدیرکل پدافند غیرعامل هرمزگان:
تمامی ارگانهای هرمزگان موظف به اجرای پدافند غیر عامل هستند
مدیرکل پدافند غیرعامل هرمزگان گفت: تمامی ارگانهای استان موظف به اجرای تمامی دستورات پدافند غیرعامل هستند[
علی اکبر اخوان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازهرمز ؛ با اشاره به اینکه همایش مدیریت بحران در راستای مواردی که انسان در بوجود آمدن آن سرو کار دارد برگزارمی شود، تمامی ارگانهای استان موظف به اجرای تمامی دستورات پدافند غیرعامل هستند.
, علی اکبر اخوان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازهرمز ؛ با اشاره به اینکه همایش مدیریت بحران در راستای مواردی که انسان در بوجود آمدن آن سرو کار دارد برگزارمی شود، تمامی ارگانهای استان موظف به اجرای تمامی دستورات پدافند غیرعامل هستند.,وی در ادامه بیان کرد: تسهیل در مدیریت بحران، پایدار سازی زیر ساخت ها و منابع و همچنین خدمات رسانی بهینه به مردم از مهمترین دستاوردهای خروجی پدافند غیرعامل می باشد.
,مدیر کل پدافند غیرعامل هرمزگان گفت: اولین نشست پدافند غیر عامل با نگاه علمی برگزار گردید و در دومین نشست این همایش که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد با محوریت مباحث اقتصادی برگزار می شود .
,اخوان افزود: استان هرمزگان باید از هر لحاظ خودکفا باشد، چه از لحاظ جایگزینی امکانات و چه از لحاظ منابع انسانی که این خود به معنی پدافند غیر عامل می باشد .
,وی در پایان تاکید کرد: تمامی ارگانهای استان موظف به اجرای تمامی دستورات پدافند غیر عامل هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه