logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در خمینی شهر:

1200 گروه تعزیه خوانی در استان اصفهان به ثبت رسیده است

1200 گروه تعزیه خوانی در استان اصفهان به ثبت رسیده است
مدیرکل ‌فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اعلام اینکه بزودی بنیاد بین‌المللی تعزیه در شهرستان خمینی شهر راه اندازی خواهد شد، گفت: در استان اصفهان 1200 گروه تعزیه خوانی به ثبت رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قلمکده ، نخستین همایش تجلیل از پیشکسوتان شبیه‌خوانی استان اصفهان با حضور مسئولان استان اصفهان و شهرستان خمینی‌شهر، تعزیه خوانان و پیر غلامان امام حسین(ع) در مجموعه فرهنگی مذهبی امام حسین (حسینیه بزرگ باولگان) خمینی شهر برگزار و از پیشکسوتان این هنر تجلیل به‌عمل آمد که در پایان مراسم تعزیه حضرت ابوالفضل العباس(ع) به نمایش گذاشته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قلمکده ,

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در حاشیه این همایش و در جمع خبرنگاران گفت: هدف اصلی بنیاد بین‌المللی تعزیه را ایجاد همدلی و ارتقای تمامی گروه‌های تعزیه استان اصفهان دانست و افزود: تلاش می‌کنیم با توجه به جایگاه خاص و منحصر بفرد عزاداری خاندان عصمت و طهارت در ایام محرم و صفر برای تقویت هر چه بیشتر هنر تعزیه و شبیه‌خوانی اقدام شود.

, مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در حاشیه این همایش و در جمع خبرنگاران گفت: هدف اصلی بنیاد بین‌المللی تعزیه را ایجاد همدلی و ارتقای تمامی گروه‌های تعزیه استان اصفهان دانست و افزود: تلاش می‌کنیم با توجه به جایگاه خاص و منحصر بفرد عزاداری خاندان عصمت و طهارت در ایام محرم و صفر برای تقویت هر چه بیشتر هنر تعزیه و شبیه‌خوانی اقدام شود.,

وی افزود: هنر تعزیه و شبیه‌خوانی در بین مردم استان اصفهان از جایگاه ارزشمندی برخوردار است.

, هنر تعزیه و شبیه‌خوانی در بین مردم استان اصفهان از جایگاه ارزشمندی برخوردار است.,

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حبیب رضا ارزانی اظهار داشت: اصفهان در حوزه تعزیه خوانی عالی‌ترین مقام را در کشور به خود اختصاص داده و با توجه به توافق با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تشکیل بنیاد بین‌المللی تعزیه خوانی در شهرستان خمینی شهر مطرح شد.

,

وی با اشاره به بحث نسخه‌های تعزیه و یکسان‌سازی در میان شبیه‌خوانان تصریح کرد: در میان بعضی از نسخه‌های تعزیه‌خوانی اشعار سست و ضعیفی وجود دارد که با این یکسان‌سازی حذف شده و همچنین بنیاد بین‌المللی که در شهرستان خمینی‌شهر ایجاد خواهد شد گروه‌های تعزیه‌خوانی استان اصفهان را در کنار یکدیگر قرار می‌دهد و فعالیت قسمت‌های مختلف یک شبیه‌خوانی را هم‌نوا خواهد کرد.

,

ارزانی از دیگر وظایف این بنیاد برگزاری جلسات همگرا در طول سال، تجلیل از پیشکسوتان تعزیه، برگزاری کلاس‌های اخلاق حرفه‌ای برای تعزیه‌خوانان برشمرد و گفت: بیش از 1200 گروه تعزیه‌خوانی در استان اصفهان به ثبت رسیده‌اند که برخی از شهرستان‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

,

مدیرکل ارشاد استان اصفهان با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های تخصصی و آموزشی در سرلوحه برنامه‌های ما در استان خواهد بود، گفت: طرح تأیید صلاحیت و ساماندهی نسخه‌های واقعی تعزیه در تهران آغاز شده است.

, مدیرکل ارشاد استان اصفهان با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های تخصصی و آموزشی در سرلوحه برنامه‌های ما در استان خواهد بود، گفت: طرح تأیید صلاحیت و ساماندهی نسخه‌های واقعی تعزیه در تهران آغاز شده است. ,

وی با توجه به اینکه همایش تعزیه خوانان استان در سال‌های آینده نیز ادامه دارد، خاطرنشان کرد: اداره فرهنگ و ارشاد استان اصفهان به‌دنبال تهیه نسخه‌های معتبر است تا در سال آینده در اختیار فعالان حرفه تعزیه خوانی قرار گیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه