امام جمعه سراب:

در آستانه محرم رایحه حسینی در کشور پیچید

در آستانه محرم رایحه حسینی در کشور پیچید
در پی شهادت سردار حسین همدانی در دفاع از حرم حضرت زینب سلام علیها و مبارزه علیه گروه‌های تکفیری و تروریستی در کشور سوریه،امام جمعه سراب در پیامی شهادت این فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای سراب, متن این پیام به شرح زیر می باشد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای سراب,

بسمه تعالی

,

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

,

فرماندهان شجاع و با بصیرتی هستند که در تمام جبهه‌ها حضور حماسی داشته و دشمنان را پریشان و اسلام را سربلند ساختند، سردار حسین همدانی یکی از این نمونه های بارز بود که طولانی شدن دوران مبارزات خسته‌اش نکرد وحتی یک لحظه در میدان غایب نبود و  امواج گمراهی مدعیان و غبار سنگین فتنه‌ها ذره‌ای از مسیر ولایت دورش نساخت و در آخرین روزها و در آستانه محرم , خود را به قافله ای که سالها خویشتن را از آن دور می دید رساند و خون خود را در حریم پیام رسان کربلا جاودانه کرد تا پیام جاودانگی کربلا را به گوش عالمیان برساند.

,

 

,

اینجانب شهادت این سردار پر افتخار را به محضر حضرت امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله)، جان برکفان نظامی بویژه پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ملت شریف ایران و به خصوص خانواده مکرمشان تبریک و تسلیت عرض نموده و علو درجات این شهید بزرگوار را از درگاه الهی مسئلت دارم.

,

انتهای پیان/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه