رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی؛

5 میلیون بیکار لیسانس به بالا در کشور وجود دارد

5 میلیون بیکار لیسانس به بالا در کشور وجود دارد
تاج گردون؛ رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اگر این شتاب ادامه داشته باشد در 3 سال آینده تعداد بیکاران بالای لیسانس کشور به 8 میلیون نفر میرسد که از کل جمعیت ترکمنستان بیشتر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان "غلامرضا تاج گردون" رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: این سفرها متنوع و تاثیر گذار است تا ظرفیتها و مشکلات را شناسایی نماییم و در بررسی بودجه و مشکلات شهرستان ملکه ذهن می شود که در تنظیم و تخصیص بودجه تاثیر گذار است و پروژه ها و طرح های شیروان در لایحه دولت و تنظیم بودجه مد نظر قرار می گیرد.

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان "غلامرضا تاج گردون" رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: این سفرها متنوع و تاثیر گذار است تا ظرفیتها و مشکلات را شناسایی نماییم و در بررسی بودجه و مشکلات شهرستان ملکه ذهن می شود که در تنظیم و تخصیص بودجه تاثیر گذار است و پروژه ها و طرح های شیروان در لایحه دولت و تنظیم بودجه مد نظر قرار می گیرد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,

وی افزود: راه عبور از بیکاری فقط سرمایه گذاری است و راه دیگری نیز به صورت دائم ندارد و سال آینده اگر تحریمها برداشته شود به یک درصد مثبت می رسیم.

, وی افزود: راه عبور از بیکاری فقط سرمایه گذاری است و راه دیگری نیز به صورت دائم ندارد و سال آینده اگر تحریمها برداشته شود به یک درصد مثبت می رسیم.,

"اسماعیل نجار" معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور در رابطه با افزایش ناوگان هوایی امدادی گفت: مجلس در سال گذشته 1000 میلیارد تومان و امسال نیز 700 میلیارد تومان در اختیار هلال احمر جمهوری قرار داده شده است که 350 میلیارد تومان آن برای خرید بالگرد و افزایش ناوگان هوایی امداد و نجات است.

, "اسماعیل نجار" معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور در رابطه با افزایش ناوگان هوایی امدادی گفت: مجلس در سال گذشته 1000 میلیارد تومان و امسال نیز 700 میلیارد تومان در اختیار هلال احمر جمهوری قرار داده شده است که 350 میلیارد تومان آن برای خرید بالگرد و افزایش ناوگان هوایی امداد و نجات است.,

وی افزود: در حال پیگیری خرید 20 فروند هلیکوپتر هستیم تا در اختیار استانهایی که ناوگان هوایی امداد و نجات ندارند و یا باید ناوگان آنها تقویت شود قرار گیرد.

, وی افزود: در حال پیگیری خرید 20 فروند هلیکوپتر هستیم تا در اختیار استانهایی که ناوگان هوایی امداد و نجات ندارند و یا باید ناوگان آنها تقویت شود قرار گیرد.,

نجار گفت: در بحث اطفای حریق جنگلها تفاهم نامه ای با ارتش جمهوری اسلامی ایران امضا کرده ایم که 6 نقطه در کشور که آمادگی استقرار بالگردهایی را دارند که بتواند اطفای حریق نماید و سبد آب داشته باشد و امیدواریم با کمک از ارتش بتوانیم مشکلات را کمتر نماییم.

, نجار گفت: در بحث اطفای حریق جنگلها تفاهم نامه ای با ارتش جمهوری اسلامی ایران امضا کرده ایم که 6 نقطه در کشور که آمادگی استقرار بالگردهایی را دارند که بتواند اطفای حریق نماید و سبد آب داشته باشد و امیدواریم با کمک از ارتش بتوانیم مشکلات را کمتر نماییم.,

"رضا رحمانی" رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت:  از مهرماه سال کذشته اعلام خطر رکود صنعتی شده و می تواند آسیبهای جدی به کشور وارد کند.

, "رضا رحمانی" رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت:  از مهرماه سال کذشته اعلام خطر رکود صنعتی شده و می تواند آسیبهای جدی به کشور وارد کند.,

وی افزود: سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مانند خون به رگ و آب به مزرعه است که اگر نباشد مشکلات زیادی به وجود می آید و  اکنون باید تحریک تقاضا در بازار بوجود آید و به تولید داخلی بها دهیم تا از این وضعیت خطرناک خارج شویم .

, وی افزود: سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مانند خون به رگ و آب به مزرعه است که اگر نباشد مشکلات زیادی به وجود می آید و  اکنون باید تحریک تقاضا در بازار بوجود آید و به تولید داخلی بها دهیم تا از این وضعیت خطرناک خارج شویم .,

"ابوالحسن فیروزآبادی" قائم مقام وزیر تعاون،کارورفاه اجتماعی با ایجاد فرصتهای شغلی و سرمایه گذاری در مناطق روستایی و شهرهای کوچک بتوانیم از مهاجرت جلوگیری نماییم.

, "ابوالحسن فیروزآبادی" قائم مقام وزیر تعاون،کارورفاه اجتماعی با ایجاد فرصتهای شغلی و سرمایه گذاری در مناطق روستایی و شهرهای کوچک بتوانیم از مهاجرت جلوگیری نماییم.,

فیروز آبادی افزود: در خراسان شمالی مشارکت مردم در حوزه اقتصادی بالا است و سن ورود به بازار کار کاهش پیدا کرده و در سال جاری به 27 سال رسیده است ولی شاخص های بیکاری تغییری نکرده است.

, فیروز آبادی افزود: در خراسان شمالی مشارکت مردم در حوزه اقتصادی بالا است و سن ورود به بازار کار کاهش پیدا کرده و در سال جاری به 27 سال رسیده است ولی شاخص های بیکاری تغییری نکرده است.,

"عباس علی صفایی" فرماندار شهرستان شیروان با اشاره به حوادثهای غیر مترقبه و سیلابها و خشکسالی ها به بیان مشکلات شهرستان و فعالیتهای انجام شده در رفع این مشکلات پرداخت.

, "عباس علی صفایی" فرماندار شهرستان شیروان با اشاره به حوادثهای غیر مترقبه و سیلابها و خشکسالی ها به بیان مشکلات شهرستان و فعالیتهای انجام شده در رفع این مشکلات پرداخت.,

وی گفت: با توجه به اینکه نگاه اقتصاد مقاومتی، توجه به محرومیت زدایی از روستا ها است برای مهاجرت معکوس کشاورزان و روستائیان نیاز است که ما در کنترل آبهای خارج از فصل با توجه به عمده بارندگیهای منطقه در خارج از فصل مورد نیاز است باید آبهای سطحی و روان آبها جمع آوری شوند.

, وی گفت: با توجه به اینکه نگاه اقتصاد مقاومتی، توجه به محرومیت زدایی از روستا ها است برای مهاجرت معکوس کشاورزان و روستائیان نیاز است که ما در کنترل آبهای خارج از فصل با توجه به عمده بارندگیهای منطقه در خارج از فصل مورد نیاز است باید آبهای سطحی و روان آبها جمع آوری شوند.,

صفایی افزود: دومین شهر استان از لحاظ جمعیتی، بیشتر بیکاری را در سطح استان دارد و نیاز است که در زمینه های اشتغال تحصیل کردگان رشته های مختلف تمهیداتی اندیشیده شود.

, صفایی افزود: دومین شهر استان از لحاظ جمعیتی، بیشتر بیکاری را در سطح استان دارد و نیاز است که در زمینه های اشتغال تحصیل کردگان رشته های مختلف تمهیداتی اندیشیده شود.,

انتهای پیام/ ج

, انتهای پیام/ ج]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه