احمدی نماینده مردم کنگان، دیر،جم و عسلویه در مجلس:

دادن کارت زرد به وزرا سیاسی نبوده است

دادن کارت زرد به وزرا سیاسی نبوده است
شیخ موسی احمدی گفت: دادن کارت زرد به وزرا سیاسی نبوده، بلکه پیشگیری از برخی مسائلی است که ممکن است درآینده رخ دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از  "سپاس"  حجت الاسلام موسی احمدی نماینده مردم کنگان، دیر،جم و عسلویه در مجلس، در گفتگو با سپاس درباره ارزیابی انتصاب های صورت گرفته در استان گفت: مدیرکل هایی که اخیرا معرفی شده اند افرادی با تجربه هستند و این جابه جایی در بین نیروها منطقی بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, "سپاس" ,
وی درباره جلسات اخیر اصلاح طلبان برای بازیابی حزب منحله مشارکت بیان داشت: فضای جامعه ما یک فضای مردم سالاری دینی است و هر کسی می تواند بر اساس قانون و ضوابط فعالیت کند، فضا برای همه کسانی که مجوز دارند باز است و می توانند فعالیت کنند و چنانچه از نظر قانونی و حقوقی و بر اساس شرایط مجاز مشکلی باشد، قانون با آنها برخوردمی کند.
 
,
,
احمدی درباره انتخابات مجلس و برنامه اصوالگرایان عنوان کرد: قطعا اصوالگرایان برنامه جدّی برای انتخابات مجلس دارند و نشست هایی در تهران و دیگر مراکز صورت گرفته است.
 
,
,
نماینده مردم کنگان، دیر،جم و عسلویه درباره کارت های زرد مجلس به وزرا و تاثیر آن بر روی عملکرد دولت اظهار داشت: مجلس جنبه نظارتی دارد و نمایندگان از طریق قانون، حق نظارتی خود را اعمال می کنند،و وقتی که وزیر در مجلس حضور پیدا می کند و در حضور نمایندگان دیدگاهش را بیان می دارد، در نتیجه افکار عمومی مجلس است که تصمیم می گیرد چه برخوردی داشته باشد.
 
,
,
وی ادامه داد: دادن کارت به وزرا سیاسی نبوده، بلکه پیشگیری از برخی  مسائلی است که درآینده ممکن است رخ دهد.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه