رئیس شورای شهر بروجرد:

آسفالت کوچه های بروجرد از هفته آینده آغاز می شود

آسفالت کوچه های بروجرد از هفته آینده آغاز می شود
رئیس شورای شهر بروجرد گفت: آسفالت کوچه های بروجرد از هفته آینده آغاز می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد  "عباس شمس الدینی" افزود: بسیاری از کوچه های بروجرد با چاله ها و آسفالت نامناسبی روبرو هستند که آسفالت این کوچه ها از هفته آینده در بروجرد آغاز می شود.
وی اضافه کرد: تا کنون در قسمت های مختلف شهر و شهرک های بروجرد کار روکش آسفالت انجام شده  که بعد از اتمام این کار، آسفالت کوچه های بروجرد اجرا می شود.
به گفته وی شش میلیارد تومان برای روکش آسفالت خیابانها و کوچه های بروجرد در نظر گرفته شده است.
شمس الدینی اظهار داشت: تلاش می شود تا قبل از رسیدن فصل سرما، کار روکش آسفالت در کوچه ها و خیابانها در بروجرد انجام شود.
به گزارش بازتاب بروجرد بسیاری از کوچه های بروجرد آسفالت زخمی دارند و چاله های فراوان که سبب نارضایتی رانندگان و شهروندان شده است .
در بارندگی چند روز گذشته در بروجرد این چاله ها در کوچه های بروجرد با پر شدن آب باران مشکلات زیادی را برای ساکنان این محله ها ایجاد نمود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,   ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه