راه اندازی کلینیک ویژه متخصصین در بوانات

راه اندازی کلینیک ویژه متخصصین در بوانات
نماینده مردم بوانات گفت: احداث کلینیک ویژه متخصیصین در شهرستان بوانات با اعتباری نزدیک به 15 میلیارد ریال در آینده نزدیک خواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از حرف رسا، دکتر رحیم زارع نماینده مردم شهرستانهای آباده، بوانات و خرمبید در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما اعلام داشت: با توجه به دیدار حضوری و پیگیری از طریق مقام عالی وزارت بهداشت و درمان و محرومیت شهرستان مجوز احداث کلینک ویژه پزشکان متخصص با اعتباری نزدیک به 15 میلیارد ریال صادر شده و بزودی احداث خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا, رحیم زارع, مجلس شورای اسلامی,

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه افزود: با توجه به قول دانشگاه علوم  پزشکی استان مبنی بر انتخاب پیمانکار خوشبختانه طی چند روز گذشته آگهی انتخاب پیمانکار احداث این مرکز در جراید استان درج و پس از انجام مراحل اداری و با انتخاب محل احداث طرح توسط مسئولین بهداشت و درمان شهرستان بزودی شاهد احداث این مرکز در بوانات خواهیم بود .

, بوانات,

نماینده مردم بوانات در مجلس شورای اسلامی در پایان از مقام عالی وزارت بهداشت و درمان صمیمانه قدردانی نمود و اعلام کرد:  دکتر هاشمی وزیر پر تلاش و ساعی اهتمام ویژه ای به مسایل بهداشت و درمان در حوزه ی انتخابی آباده، بوانات و خرمبید داشته و قدردان زحمات ایشان هستم.

,

وی همچنین از همکاران وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی و فرماندار محترم بوانات که در تحقق خواسته مردم همکاری نمودند صمیمانه قدردانی نمود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه