مدرس دانشگاه های حاجی آباد:

هدف آمریکا از مذاکره تحمیل فشار درونی در کشور است

هدف آمریکا از مذاکره تحمیل فشار درونی در کشور است
مدرس دانشگاه های حاجی آباد گفت: مذاکره با امریکا به معنای نفوذ است و نفوذ یعنی تحمیل و تلاش دشمن برای تغییر محاسبات مسئولان و افکار مردم بویژه جوانان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد دهقانی مدرس دانشگاههای حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار پیارم حاجی آباد اظهار داشت : مذاکره در معنای واقعی خود هیچ مشکلی ندارد و کشور ما هم مخالفتی با اصل مذاکره ندارد اما در مورد امریکا موضوع متفاوت است چون تعریف آمریکا از مذاکره با جمهوری اسلامی ایران به معنای نفوذ و باز کردن  راه برای تحمیل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد ,

سجاد دهقانی در ادامه بیان داشت:  مذاکره با امریکا یعنی باز کردن مسیر برای نفوذ در عرصه اقتصادی فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور و مطمعنا" بیانات مقام معظم رهبری خطوط روشنی را در رابطه و مذاکرات نشان می دهد. که یکی از مهمترین مطالبی که ایشان در صحبتهای اخیر شون به آن اشاره کردند آن بود که جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد و دولت امریکا در منطقه به شیوه های پیچیده سیاسی و بین الممللی نفوذ کند چرا که این دولت در منطقه آبرویی ندارد و از کشور های منطقه مانند عراق و افغانستان با اراده مردم اخراج شد جمهوری اسلامی ایران اجازه نفوذ امریکا به منطقه به دلایل مختلف نخواهد داد.

,
 
,
 
,
 
,
وی ادامه داد: از منظر جمهوری اسلامی پسندیده نیست که در صورتی نفوذ به کشورهای متحد و دوست ایران آنها تنها بگذارد تا آمریکا یی ها مجددا" در آن جا نفوذ کنند و دوم آنکه اگر امریکایی ها در منطقه نفوذ کنند و این امر در هریک از کشورها اتفاق بیفتد راه نفوذ آنان به کشورهای دیگر تهسیل می شود.
,
 
,
 
,
 
,
دهقانی تاکید کرد: ضمنا" جلوی نفوذ کم و یازیاد امریکا در منطقه باید از ابتدا گرفته شود ، چون آمریکایی ها برای گسترش نفوذ در منطقه کم و زیاد مصون نخواهد بود.
,
 
,
 
,
 
,
وی ادامه داد: خطی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کردند از نفوذ بیگانگان که در راس آن آمریکا قرار دارد جلوگیری می کند و مذاکره با امریکا ممنوع است چون این کار به معنای نفوذ است و نفوذ یعنی تحمیل و تلاش دشمن نفوذ آمریکا برای تغییر محاسبات مسئولان و افکار مردم بویژه جوانان است.
,
 
,
 
,
 
,
مذاکره ممنوع است زیرا امریکا معنای مذاکره با معامله را اشتباه گرفته است.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه