هدایت عملی برای دانش آموزان موثرتر است
امام جمعه فاروج گفت: پیش از آنکه با زبان، دانش آموزان را راهنمایی و تربیت کنیم ضروری است که با هدایت عملی که موثرتر است در این حوزه گام برداریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فاروج، حجت الاسلام عباسعلی قلی زاده، در همایش مربیان ومعاونین پرورشی شهرستان که بامحوریت ماه محرم و نماز در محل سالن اجتماعات این دستگاه برگزار شد اظهار داشت: استفاده از ظرفیت گفتمان های دینی و برگزاری هیات های مذهبی درماه محرم، فرضت مغتنمی برای، آگاهی بخشی وبصیرت افزایی دانش آموزان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ضمن تاکیدبر اهتمام برای اقامه نماز جماعت در مدارس و برنامه ریزی برای اعزام دانش آموزان به نماز پر صلابت سیاسی عبادی جمعه، با اتخاذ شیوه های نو و ابتکار عمل در جذب دانش آموزان،خواستار تشویق دانش آموزان، برای حضور در پای منبر روحانیون در ماه محرم و ایجادشور حضور، درانتخابات شد.
محمدابراهیم شریعتی مدیر اداره آموزش و پرورش فاروج، نیز با بیان اینکه مربیان و معاونین پرورشی، طلایه داران تربیت مدارس اند، اظهار داشت: باید از فرصت ایجاد شده در مسیر تربیت نسل فردا استفاده لازم شود.
وی با باتاکید بر تربیت دانش آموزان با ماهیتی دینی همراه با تعمیق باورهای دینی، افزود: ماه محرم، ماه درس آموزیی و تفکر است، لذا ضرورت دارد، ضمن تشکیل هیات های مذهبی در این ماه وبرنامه ریزی برای اجرای یک برنامه عمومی عزاداری برای دانش آموزان، ازحضور مبلغان مذهبی درمدارس، نیز استفاده شود.
انتهای پیام/
وی ضمن تاکیدبر اهتمام برای اقامه نماز جماعت در مدارس و برنامه ریزی برای اعزام دانش آموزان به نماز پر صلابت سیاسی عبادی جمعه، با اتخاذ شیوه های نو و ابتکار عمل در جذب دانش آموزان،خواستار تشویق دانش آموزان، برای حضور در پای منبر روحانیون در ماه محرم و ایجادشور حضور، درانتخابات شد.
,محمدابراهیم شریعتی مدیر اداره آموزش و پرورش فاروج، نیز با بیان اینکه مربیان و معاونین پرورشی، طلایه داران تربیت مدارس اند، اظهار داشت: باید از فرصت ایجاد شده در مسیر تربیت نسل فردا استفاده لازم شود.
,وی با باتاکید بر تربیت دانش آموزان با ماهیتی دینی همراه با تعمیق باورهای دینی، افزود: ماه محرم، ماه درس آموزیی و تفکر است، لذا ضرورت دارد، ضمن تشکیل هیات های مذهبی در این ماه وبرنامه ریزی برای اجرای یک برنامه عمومی عزاداری برای دانش آموزان، ازحضور مبلغان مذهبی درمدارس، نیز استفاده شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه