رئیس اداره تعاون روستایی سرخس خبر داد:

خرید تضمینی وش پنبه تا پایان دی ماه 94 در سرخس

خرید تضمینی وش پنبه تا پایان دی ماه 94 در سرخس
رئیس اداره تعاون روستایی سرخس از خرید تضمینی وش پنبه تا پایان دی ماه سال جاری در شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی سندگل در گفتگو با نسیم سرخس، گفت: خرید وش پنبه در شهرستان سرخس از اول شهریورماه آغاز شده و تا پایان دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,

 

,

رئیس اداره تعاون روستایی سرخس به بهای خرید تضمینی ارقام وش پنبه اشاره و عنوان کرد: وش پنبه درجه یک سفید به ازای هر کیلو 27420 ریال، درجه یک پست سفید 26842 ریال، درجه دو سفید 25500 ریال، درجه سه سفید 22677 ریال و درجه سه پست سفید 21358 ریال به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری می شود.

,

 

,

وی تصریح کرد: محصول فقط از تولیدکنندگان منطقه و صرفا با معرفی نامه کتبی مدریت جهاد کشاورزی خریداری شده و محصول بایستی تولید سال جاری باشد.

,

 

,

سندگل بیان کرد: پرداخت وجوه خرید وش پنبه تضمینی در اسرع وقت پس از ارائه فتوکپی کارت ملی به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.

,

 

,

رئیس اداره تعاون روستایی سرخس در پایان گفت: متاسفانه برخی از کشاورزان به دلیل اینکه بذر خود را از دلالان تهیه می کنند، به دلال این اطمینان را می دهند که محصول را به آن ها بفروشد و این باعث شده تا در طرح خرید تضمینی وش پنبه شرکت نکنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه