رئیس تامین اجتماعی شهرستان سامان:

676 بازنشسته در شهرستان سامان وجود دارد

676 بازنشسته در شهرستان سامان وجود دارد
رئیس تامین اجتماعی شهرستان سامان از وجود 676 بازنشسته در شهرستان سامان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد احمد زاده در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه در این شهرستان 676 نفر بازنشسته وجود دارد ، اظهار داشت: تعداد از کار افتادگان در شهرستان 83 نفر و بازماندگان 358 نفر هستند.

احمدزاده با بیان اینکه تعداد افراد مستری بگیر که شامل بازنشستگان، از کار افتادگان، بازماندگان و همکاران و بنیاد شهید هستند یک هزار و 122 نفر است، بیان داشت: تعداد دفترچه های صادر شده در شهرستان سامان در نیمه نخست سال جاری سه هزار و 926 مورد بوده است.

وی با بیان اینکه تعداد سوابق اعلام شده به سایر شعب 377 مورد بوده است، تصریح کرد: تعداد سوابق اعلام شده به سایر موسسات 48 مورد و تعداد دفترچه های صادر شده برای سایر شعب 780 مورد بوده است.

احمدزاده با اشاره بر اینکه تعداد کارگاه های فعال شهرستان هزار و 760 مورد است، تصریح کرد: تعداد کارگاه های نیمه فعال 180 کارگاه و تعداد کارگاه هاس راکد چهار هزار و 80 کارگاه است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما ,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه