تساوی کیامیدان لاهیجان در هفته اول لیگ گیلان
تیم های فوتسال کیامیدان و دخانیات گیلان در هفته اول سوپر لیگ گیلان به نتیجه تساوی پرگل دست یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان»، تیم فوتسال کیامیدان لاهیجان در هفته نخست لیگ برتر فوتسال گیلان میزبان تیم دخانیات گیلان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,در هفته اول رقابت های لیگ برتر فوتسال گیلان که در سالن ورزشی شهداء لاهیجان دو تیم فوتسال بزرگسالان کیامیدان لاهیجان و تیم فوتسال دخانیات گیلان به دیدار هم رفتند که در نهایت و پس از کش و قوس فراوان با تساوی دو بر دو به کار خود پایان دادند.
,تیم فوتسال کیامیدان جوان ترین تیم سوپر لیگ گیلان بوده و باشگاه دخانیات گیلان نیز از مدعیان قهرمان سوپرلیگ فوتسال گیلان در فصل ۹۵ ـ ۱۳۹۴ می باشد.
,گلهای تیم فوتسال کیامیدان لاهیجان را مهدی رجبی و سهیل زلفی به ثمر رساندند. لیگ برتر فوتسال گیلان با شرکت ده تیم به صورت رفت و برگشت و در هیجده هفته برگزار می شود و دو تیم نخست این رقابت ها به لیگ دسته دوم کشور و دو تیم انتهای جدول نیز به لیگ دسته اول گیلان سقوط می کنند.
,تیم کیامیدان در هفته دوم این رقابت ها عصر روز چهارشنبه ۲۲ مهرماه میهمان تیم مارلیک گنجه رودبار است.
,بازیکنان تیم فوتسال کیامیدان، حمیدرضا رمضانی، امید ربیع پور، جلال عسکرپور، مهدی رجبی، سهیل زلفی، عرفان مشیری، علی یوسفی، مصطفی قاسمی پاکدامن (کاپیتان)، محسن میرمحمدنژاد، الیاس رضوی، محمدرضا رضوی، نیما دوزنده می باشند.
, ,
,
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه