اقتصاد عاریتی23/گذری بر درب های اقتصادی کشور؛
واردات کالا از جزایر گوادلوپ و آروبا!/ آیا تا بحال نام این مناطق را شنیده اید؟
جزایرگوادلوپ و آروبا از جمله ۱۲۳ کشورهایی هستند که محصولاتشان در ماه های اخیر به کشورمان وارد شده است که جای تامل دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار اقتصادی تهران نیوز، چندی پیش انتشار نامه ۴ وزیر دولت یازدهم به رئیس جمهور روحانی موجی از نگرانی و انتقاد مسئولان و کارشناسان اقتصادی و سیاسی از دولت را در پی داشت.بر همین اساس برخی از تحلیلگران سیاسی انتشار این نامه را کاملا سایسی عنوان و اهرم فشاری بر نمایندگان و جامعه برای اهیمت تایید برجام در مجلس شورای اسلامی و اجرایی شدن آن خواندند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار اقتصادی تهران نیوز,
اما این سخنان در حالی مطرح است که برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت یازدهم، اداره سنتی کشور را موجب حرکت به سمت رکود دانستند و از رکود جامعه صنعتی و بیکاری مردم شهرستان های خود خبردادند.
شهلا میرگلوی بیات، نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی یکی از نمایندگانی بود که به صراحت عنوان کرد هم اکنون در حال رکود هستیم و محافظه کارانه می گویند که در آینده ممکن است به رکود برگردیم.
این درحالی است که ایرج ندیمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه تاکید کرد که دست های پشت پرده اقتصاد، موانع سیاسی، اجتماعی واقتصاد چند بعدی از جمله عواملی هستند که عنان کار را از دست مسئولان اقتصادی در آورده است.
اما اگر با نگاهی گذرا از کنار این سخنان بگذریم آمار واردات که به نوعی خود ضربه به تولید داخل میزند برای خود جالب است.آمار کشورهایی که از آنها واردات داشته ایم برای خود سوزه ای ژورنالیستی است زیرا میزان محصولات، ارزش واردات و البته نوع محصولی که به کشورمان وارد کرده ایم موجب حیرت تحلیلگران اقتصادی و سیاسی است.
سایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در گزارشی با ارائه آماری از کشورهایی که از آنها واردات داشته ایم به ۲ گزینه جالب اشاره کرد است.
,
,
,
,
اولین کشوری که نامش را در ویکی پدیا هم به مشکل می شود جستجو کرد “آروبا” است.کشوری که مساحت اش ۱۹۳کیلومتر مربع است.


,
,
, ,
,
, و اما دومین کشور نامش “گوادلوپ” است. جزئی از جزایرآنتی کوچک است و مساحتی معادل ۱٬۶۲۸ کیلومتر مربع دارد.
, ,
,
, ,
,
,
با توجه به محصولات و میزان وارداتی که از این کشورهای کوچک به کشورمان شده است باید دید در صورت باز شدن درب های واردات روبه کشورهای بزرگ شاهد چه اتفاقی خواهیم بود! و این سول در حالی مطرح است که آیا این محصولات مشابه داخلی ندارد و یا اینکه ما نیز به این به اصطلاح کشورها صادرات کالاهم داشته ایم یا خیر.
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه