ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز کشور:
بیش از 3500 عنوان بازی غیرمجاز در ایلام و مهران ضبط شد
ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز از کشف و ضبط بیش از 3500 عنوان بازی غیرمجاز در عملیات اخیر در دو شهرستان ایلام و مهران خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روشنا، ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز در این دو شهرستان فعال شده و با حضور مسئولان ستاد مرکزی، اولین عملیات پاکسازی این دو شهرستان انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشنا,خسرو کردمیهن، رئیس این ستاد افزود: در شهرستان ایلام از 3 مرکز توزیع بیش از 3000 عنوان غیرمجاز و در شهرستان مهران از 2 مرکز توزیع بیش از 500 عنوان غیرمجاز کشف و ضبط شد.
,تاکنون هفت مرکز شهرستان اعم از رشت، ارومیه، اردبیل، اهواز، یزد، ایلام و مهران با حضور ستاد مرکزی مورد بازرسی قرار گرفته که مجموعا از این هفت عملیات بیش از 60 هزار بازی غیرمجاز کشف و ضبط شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه