انتقاد نماینده تنکابن از مسئولان استان؛
استاندار مازندران اختیاراتش را تفویض کند / کلنگ زنی سفارشی ممنوع!
نماینده تنکابن با بیان اینکه مطابق قانون مدیران استان با تفویض،مردم را از مشکلات کاغذ بازی نجات دهند،گفت :اگر استاندار و معاونان وی تفویض اختیار نکنند به شعور مردم غرب مازندران توهین کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا خبرنگار به نقل از بلاغ ،شریعت نژاد مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی در مراسم معارفه شهردار جدید تنکابن گفت: بودجه 93 با نگاه بسیار واقع بینانه تر پیش بینی شده ولی منابع درآمدی کشور باعث خواهد شد امکان تحقق آن به صورت صددرصد نباشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا خبرنگار به نقل از , بلاغ,وی با اشاره به جلسه نمایندگان مازندران با رئیس جمهور افزود : برای اینجانب توفیق دولت اعتدال فرا جناحی آرزو است.
,شریعت نژاد اضافه کرد : در دیدار با دکتر روحانی درباره مشکلات 35 ساله مردم غرب استان مازندران گفته ام و از رئیس جمهور درخواست ارتقای سطح تشکیلاتی غرب استان مازندران به استانی جدید را درخواست کردم.
,نماینده مردم غرب مازندران علت محرومیت های غرب استان را سوء مدیریت دانست و گفت: با مدیریت مناسب می توان بیابان را آباد کرد ،ولی غرب استان با این همه ظرفیت هنوز دچار مشکلات زیادی است.
,شریعت نژاد در بخشی دیگر از سخنان خود به تلاش برای افزایش بودجه آبرسانی در بودجه 93 خبر داد و عنوان داشت: میزان اعتبار در پروژه های آبرسانی 35 میلیارد تومان پیش بینی شده بود ولی دولت با توجه به عدم وجود درآمد آن را به 7 میلیارد تومان رساند اما امیدوارم در کمیسیون تلفیق جذب اعتبار شود .
,این نماینده مجلس همچنین بودجه اختصاصی جاده ساحلی و کمربندی های بندر انزلی تا بهشهر را 70 میلیارد تومان دانست و از معاون عمرانی استاندار که در جلسه حضور داشت خواست این اعتبار را در غرب استان هزینه کند،زیرا در شرق استان وضعیت جاده ها مناسب تر است.
,شریعت نژاد در بخش دیگری از سخنان خود از جاری شدن روزانه 6هزار و 700متر مکعب فاضلاب شهرستان به دریا خبر داد و از مسولین استان خواست پاسخگو باشند که چند سال باید پروژه فاضلاب طول بکشد و ناظر آن کیست؟و تا چه زمانی باید از تهران و مرکز استان پیمانکار انتخاب شود؟
,این نماینده مجلس همچنین از مدیران استان خواست اختیاراتشان را تفویض کنند.
,شریعت نژاد در همین خصوص با اعلام این مطلب که مطابق قانون مدیران استان با تفویض، مردم را از مشکلات کاغذ بازی نجات دهند،گفت:اگر استاندار و معاونان وی تفویض اختیار نکنند به شعور مردم غرب استان توهین کرده اند زیرا فرمانداری این منطقه را فرمانداری ویژه اعلام داشتند و روئسای ادارات را معاونان مدیران کل اعلام کردند ولی هیچ اختیاری به آنان ندادند.
,این نماینده مجلس همچنین با انتقاد از پروژه کنار گذر ساحلی رامسر تصریح کرد: این طرح کارشناسی شده نبوده بلکه از روی تعصب بود و عمل به کارهای غیر کارشناسی شده توهین به 30 هزار تحصیل کرده بیکار این منطقه است.
,نماینده مردم تنکابن،رامسر و عباس آباد در خانه ملت به شورا ها تاکید کرد به سفارش افراد کلنگ نزنند و به شعور مردم و کارشناسان احترام بگذارند.
,و ی در پایان سخان خود از مسئولین خواست به برکت هفته وحدت همدلی پیشه کنند و برای خدمت به مردم یکی شوند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه