چهار نماینده شرق گیلانی مجلس موافق برجام بودند!

چهار نماینده شرق گیلانی مجلس موافق برجام بودند!
بررسی طرح اجرای برجام در مجلس یکی از پرحاشیه‌ترین روزهای بهارستان را رقم زد و در نهایت کلیات طرح یک فوریتی عجیب و شتاب زده «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» که در دستور کار جلسه علنی پارلمان قرار گرفته بود با ۱۳۹ موافق، ۱۰۰ مخالف و ۱۲ ممتنع به تصویب رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از املشما در بین اسامی منتشر  شده در رسانه ها اسامی نمایندگان شرق گیلانی مجلس به چشم میخورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , املشما , املشما , در بین اسامی منتشر  شده در رسانه ها اسامی نمایندگان شرق گیلانی مجلس به چشم میخورد.,

محمدحسین قربانی نماینده آستانه اشرفیه که در سر لیست این اسامی است در گفتگویی با تائید نظرش گفته بود:خودم اعتقاد دارم که ما برنده میدان هستیم،به شرطی که غربی ها پشت پا به تعهدات خود نزنند.

,

محمدحسین قربانی

, محمدحسین قربانی, محمدحسین قربانی,

اما دومین نفر مهرداد لاهوتی بود که با در دست گرفتن پلاکاردی نظرخود را در خصوص برجام بیان نمود.

,

لاهوتی

, لاهوتی, لاهوتی,

اما ابوذر ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی در این خصوص گفت: جلسه‌ای که با اعضای کمیسیون امنیت ملی، آقای عراقچی و قاطبه نمایندگان گروه‌های مختلف داشتیم چند نکته داشت و نشان داد که نگاه کلی مثبت و مبتنی بر منافع ملی است.

,

وی افزود: مسئله دیگر این است که باید پذیریم که دستاوردهایی در این توافق داشته‌ایم. شاید مسائل خارج از هسته‌ای هنوز باقی باشد اما در بخش هسته‌ای با شرایطی قبلی امکان ادامه کار را نداشتیم.

,

 

,

 

,

ندیمی

, ندیمی, ندیمی,

رهبری املشی نماینده شهرستان های رودسر و املش در مجلس آخرین نفری بود که موضع گیری خود را حدود 9ساعت پیش با یکی از رسانه های محلی مطرح کرد و گفت: به برجام رای مثبت دادم.

,

این نماینده مجلس افزود:بنده از جمله کسانی بودم که از قبل نیز در مصاحبه های مختلف با رسانه های گروهی حمایت خودم را از اقدام دولت اعلام کرده ام واز کسانی هستم که به برجام رای مثبت داده ام.

,

رهبری املشی در مجلس

, رهبری املشی در مجلس, رهبری املشی در مجلس,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه