مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان:
خیمه های معرفت در بقاع متبرکه همدان برپا میشود
مدیر کل اوقاف و امور خیریه همدان از برگزاری 16 خیمه معرفت در بقاع شاخص استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، حجت الاسلام محمد کاروند اظهار داشت: به مناسبت فرارسیدن ایام ماه محرم وشهادت حضرت امام حسین (ع) ویاران باوفایش، این اداره همسو با سراسر کشور اقدام به برگزاری ویژه برنامه بصیرت عاشورایی نموده است که در قالب این طرح، 16 خیمه معرفت در بقاع شاخص استان،برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی با بیان اینکه این در این خیمه ها، برنامه های متنوع فرهنگی اجرا می گردد، افزود: دفاتر پاسخگویی به مسائل شرعی، ایستگاه همه واقف باشیم، غرفه کودکان و برپایی نماز جماعت ظهر،عصر، مغرب و عشاء گوشه ای از اقدامات اجرایی این طرح و خیمه ها خواهد بود.
,حجت الاسلام کاروند در پایان خاطر نشان ساخت: یکی از ظایف ذاتی سازمان اوقاف در ویژه برنامه بصیرت عاشورایی، بصیرت افزایی دینی-مذهبی و همچنین اجرای امینانه نیات مرتبط با ایام پرفضیلت این ماه واقفین خیراندیش دانست.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه