۲۳۳ مرکز ترک اعتیاد در اصفهان ساماندهی می شوند

۲۳۳ مرکز ترک اعتیاد در اصفهان ساماندهی می شوند
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستان با برنامه ای مدون ضمن ساماندهی و نظارت مستمر بر فعالیت و عملکرد اینگونه مراکز بویژه بر عملکرد مربیان و پزشکان آن، نسبت به توزیع مناسب جغرافیایی این مراکز بر اساس تراکم جمعیت و نقاط آلوده اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز،  فرماندار اصفهان از ساماندهی ۲۳۳ مرکز درمانی ترک اعتیاد در این شهرستان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

فرماندار اصفهان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان از فعالیت ۲۳۳ مرکز درمانی ترک اعتیاد در ۴۷۷ شیفت کاری خبر داد و بر ساماندهی و نظارت کامل بر فعالیت اینگونه مراکز تأکید کرد.

وی با بیان اینکه فعالیت این تعداد مرکز ترک درمانی برای شهرستان کافی و حتی بیش از مورد نیاز است گفت: می طلبد مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستان با برنامه ای مدون ضمن ساماندهی و نظارت مستمر بر فعالیت و عملکرد اینگونه مراکز بویژه بر عملکرد مربیان و پزشکان آن، نسبت به توزیع مناسب جغرافیایی این مراکز بر اساس تراکم جمعیت و نقاط آلوده اقدام کنند.

کفیل با ابراز خرسندی از اقدام بهزیستی شهرستان در راه اندازی اتوبوس نمایشگاه سیار پیشگیری از اعتیاد در سطح شهراصفهان اظهار کرد: آموزش و اطلاع رسانی اولین و مهمترین اولویت در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر است.

این مسوول با اشاره به جایگاه بسیار مؤثر رسانه ملی در آموزش و اطلاع رسانی به خانواده ها خواستار حضور بیش از پیش صدا و سیما در حوزه آگاه سازی جامعه از عواقب این بلای خانمان سوز شد.

بر این اساس، اتوبوس نمایشگاه سیار پیشگیری از اعتیاد که تا زمان حاضر با همکاری شهرداری اصفهان آماده شد در سطح شهر اصفهان با همت اداره بهزیستی شهرستان ۱۶۰ شیفت کاری برگزار شده که حدود ۵۶۰۰ نفر از شهروندان تحت آموزشهای پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه