مراکز خصوصی درمانی در درمان نیازمندان پیشگام شوند
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس گفت: اختصاص بخشی از درآمدهای مراکز خصوصی درمانی جهت درمان نیازمندان یکی از راهکارهای گسترش خدمات در جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، شهلا میرگلوبیات نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس گفت: اختصاص بخشی از درآمدهای مراکز خصوصی درمانی جهت درمان نیازمندان یکی از راهکارهای گسترش خدمات در جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،,وی در آئین بهرهبرداری از کلینیک "مرکز جراحی محدود دی" وابسته به تعاونی درمان گستر استاد شهریار ساوه اظهار کرد: اختصاص 20 درصد از سود این مرکز جراحی یک اقدام خیرخواهانه و الگویی برای سایر مراکز خصوصی است که روح تعاون و ایثارگری مدیران مرکز را نمایش می دهد و لازم است مراکز خصوصی درمانی در درمان نیازمندان پیشگام شوند.
,میرگلوبیات با اشاره به کمبود تختهای بیمارستانی ساوه و زرندیه افزود: خیرین سلامت به عنوان بازوان کمکی در کنار خدمات مراکز دولتی می توانند در تامین تختهای بیمارستانی در این دو شهرستان کمک باشند.
,,
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس بیان کرد: در یک سال اخیر با بهره برداری از اورژانس مجهز، راه اندازی سی تی اسکن و خرید دستگاه ام آر آی، بخش روانپزشکی و بخش شیمیدرمانی در بیمارستان شهید مدرس ساوه، بخش سیسییو و رادیولوژی در بیمارستان شهدای آسیابک، احداث مرکز بهداشتی درمانی مأمونیه و احداث بخش اورژانس و زایمان در آب بیمارستان شهدای 17شهریور و بسیاری خدمات دیگر شاهد جهش خدمات درمانی در ساوه بودیم.
,وی با بیان اینکه اهدافم در بخش درمان بیشتر از اقدامات فعلی است افزود: اجرای طرح تحول سلامت نیز در کنار فعالیت دانشکده علوم پزشکی ساوه توانست بخشی از نیازهای مردم این دو شهرستان به خدمات بهداشتی و درمانی برطرف کند ولی هنوز به سطح دلخواه نرسیدیم.
,,
نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: افزایش تختهای بستری و تامین تجهیزات جدید در کنار احداث مراکز درمانی و آموزش های سلامت می تواند در ارتقا سلامت جامعه اثر بخش باشد.
,,
,
میرگلوبیات در ادامه با ابراز خرسندی از آغاز بکار کلینیک جراحی نامحدود در ساوه اظهار کرد: این مجموعه میتواند بخش عمدهای از نیازهای جراحی مردم منطقه را تحت پوشش قرار دهد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه