دهیار روستای هادیکیاشهر؛
موثر بودن تامین زیرساخت های اولیه روستا در توسعه روستا
فریدونی توجه به ورزش روستا و پرکردن اوقات فراغت جوانان را در کنار فراهم کردن زیرساخت های اولیه در توسعه و تقویت روستا و جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستائیان به شهرها را مهم خواند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دهیار روستای هادیکیاشهر در گفت و گو با رصدرودسر با اشاره به فعالیت های عمرانی در این روستا اظهار کرد: در سال گذشته با همکاری شرکت سیرود بتن به طول یک هزار و ۹۰۰ متر از جاده قدیمی روستا آسفالت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدرودسر ,روستای هادیکیاشهر از توابع بخش کلاچای شهرستان رودسر است که این روستا دارای ۳۰۰ خانوار و یک هزار نفر جمعیت دارد.
شغل مردم این روستا کشاورزی و محصولات مهم این روستا برنج ، کیوی و مرکبات است. این روستا مناظر دیدنی و جشم انداز بسیار زیبایی دارد.
روستای هادیکیاشهر از شمال به شیرمحله، از جنوب به قاضی محله و صیاد محله، از مشرق به کلاچای و لمینجوب و از مغرب به گیلاکجان منتهی است. « نجمه فریدونی» دهیار این روستا و «یحیی شریفی» رئیس شورا ، « نادر محمدپور» و « احمد داوری» از اعضای شورای اسلامی روستا هستند.
نجمه فریدونی با اشاره به آسفالت بعضی از کوچه های این روستا شامل کوچه گلستان ۲ و بغل مسجد به طول ۲۲۰ متر افزود: بخش اعظمی از کوچه های روستای هادیکیاشهر خاکی است که نیاز به آسفالت دارد.
وی احداث یک دهنه پل با بودجه دهیاری را از طرح های در دست اقدام اعلام کرد و متذکر شد: برای ساخت یک دهنه پل دیگر با معرفی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ،بودجه لازم اختصاص یافته که امیدواریم کار ساخت آن بزودی آغاز گردد.
دهیار روستای هادیکیاشهر با اشاره به اینکه کوچه ساحل این روستا جهت آسفالت به بنیاد مسکن شهرستان معرفی شده است، افزود: بازنگری طرح هادی از خواسته های مردم این روستا است.
وی با اشاره به اینکه این روستا دارای ۷۰ هکتار زمین شالیزاری است که از گوهر رود مشروب می شوند، خاطر نشان کرد: در هنگام کم آبی در فصل گرم سال این رودخانه جوابگوی زمین های کشاورزی روستا نیست و جهت تامین آب کافی، روستا نیازمند حفر یک حلقه چاه می باشد که زمین آن خریداری شده و برای حفر آن نیازمند اعتبار می باشد.
فریدونی،لایروبی رودخانه گوهر رود به طول دو کیلومتر را ضروری خواند و افزود: با توجه به قرار گرفتن در فصل بارندگی و اینکه گوهر رود از وسط روستا می گذرد جهت جلوگیری از طغیان رودخانه و آبگرفتگی روستا لایروبی به موقع آن لازم است.
وی ضعف شدید برق را از دیگر مشکلات روستا برشمرد و گفت:امیدواریم که اداره برق منطقه نسبت به رفع این مشکل با دهیاری و شورای اسلامی روستا همکاری لازم را داشته باشد.
دهیار روستای هادیکیاشهر توجه به ورزش روستا و پرکردن اوقات فراغت جوانان را در کنار فراهم کردن زیرساخت های اولیه در توسعه و تقویت روستا و جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستائیان به شهرها را مهم خواند و افزود: حدود دو هزار متر مربع زمین جهت احداث زمین ورزشی خریداری و فنس کشی شده است و برای زیرسازی و تجهیز آن نیازمند همکاری مسئولان زیربط می باشیم.
وی به وجود یک مدرسه مخروبه در روستا اشاره کرد و متذکر شد: با آموزش و پرورش منطقه جهت تبدیل کردن این فضا به پارک کودک و انجام فعالیت های فرهنگی روستا اقدام شده ولی متاسفانه مورد موافقت قرار نگرفته است که امیدواریم آموزش و پرورش ما را در امر غنی سازی فرهنگ فرزندان این روستا یاری کند.
روستای هادیکیاشهر از توابع بخش کلاچای شهرستان رودسر است که این روستا دارای ۳۰۰ خانوار و یک هزار نفر جمعیت دارد.
,شغل مردم این روستا کشاورزی و محصولات مهم این روستا برنج ، کیوی و مرکبات است. این روستا مناظر دیدنی و جشم انداز بسیار زیبایی دارد.
,روستای هادیکیاشهر از شمال به شیرمحله، از جنوب به قاضی محله و صیاد محله، از مشرق به کلاچای و لمینجوب و از مغرب به گیلاکجان منتهی است. « نجمه فریدونی» دهیار این روستا و «یحیی شریفی» رئیس شورا ، « نادر محمدپور» و « احمد داوری» از اعضای شورای اسلامی روستا هستند.
,نجمه فریدونی با اشاره به آسفالت بعضی از کوچه های این روستا شامل کوچه گلستان ۲ و بغل مسجد به طول ۲۲۰ متر افزود: بخش اعظمی از کوچه های روستای هادیکیاشهر خاکی است که نیاز به آسفالت دارد.
,وی احداث یک دهنه پل با بودجه دهیاری را از طرح های در دست اقدام اعلام کرد و متذکر شد: برای ساخت یک دهنه پل دیگر با معرفی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ،بودجه لازم اختصاص یافته که امیدواریم کار ساخت آن بزودی آغاز گردد.
,دهیار روستای هادیکیاشهر با اشاره به اینکه کوچه ساحل این روستا جهت آسفالت به بنیاد مسکن شهرستان معرفی شده است، افزود: بازنگری طرح هادی از خواسته های مردم این روستا است.
,وی با اشاره به اینکه این روستا دارای ۷۰ هکتار زمین شالیزاری است که از گوهر رود مشروب می شوند، خاطر نشان کرد: در هنگام کم آبی در فصل گرم سال این رودخانه جوابگوی زمین های کشاورزی روستا نیست و جهت تامین آب کافی، روستا نیازمند حفر یک حلقه چاه می باشد که زمین آن خریداری شده و برای حفر آن نیازمند اعتبار می باشد.
,فریدونی،لایروبی رودخانه گوهر رود به طول دو کیلومتر را ضروری خواند و افزود: با توجه به قرار گرفتن در فصل بارندگی و اینکه گوهر رود از وسط روستا می گذرد جهت جلوگیری از طغیان رودخانه و آبگرفتگی روستا لایروبی به موقع آن لازم است.
,وی ضعف شدید برق را از دیگر مشکلات روستا برشمرد و گفت:امیدواریم که اداره برق منطقه نسبت به رفع این مشکل با دهیاری و شورای اسلامی روستا همکاری لازم را داشته باشد.
,دهیار روستای هادیکیاشهر توجه به ورزش روستا و پرکردن اوقات فراغت جوانان را در کنار فراهم کردن زیرساخت های اولیه در توسعه و تقویت روستا و جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستائیان به شهرها را مهم خواند و افزود: حدود دو هزار متر مربع زمین جهت احداث زمین ورزشی خریداری و فنس کشی شده است و برای زیرسازی و تجهیز آن نیازمند همکاری مسئولان زیربط می باشیم.
,وی به وجود یک مدرسه مخروبه در روستا اشاره کرد و متذکر شد: با آموزش و پرورش منطقه جهت تبدیل کردن این فضا به پارک کودک و انجام فعالیت های فرهنگی روستا اقدام شده ولی متاسفانه مورد موافقت قرار نگرفته است که امیدواریم آموزش و پرورش ما را در امر غنی سازی فرهنگ فرزندان این روستا یاری کند.
,, ,
,
,
,
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه