هنرمند بین المللی آبپخشی در انتظار حمایت مسئولان استان+ عکس
این روزها هنرمند بین المللی آبپخشی با هزینه شخصی خود و بدون اینکه فرهنگ و ارشاد از وی حمایتی کند، اقدام به برپایی نمایشگاه لحظه های شیدایی با موضوع مجموعه تصاویری از عاشورا در سالن ورزشی پوریای ولی شهر خود کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ،فرهنگ هر جامعه، نشانه هویت، پویایی و سرزندگی آن جامعه است، اگر جامعه ای به مقوله فرهنگ بی توجه شد، باید شاهد زوال و نابودی تدریجی آن باشیم و مرگ تدریجی فرهنگ و هویت آن جامعه را نظاره گر باشیم. رهبر معظم انقلاب بارها از بابت موضوع فرهنگ در جامعه نگرانی خود را ابراز داشته اند و تا جایی که فرمودند" فرهنگ آن چیزی است که حاضرم جانم را در راهش فدا نمایم."
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" , .",در جایی دیگر رهبر معظم انقلاب با ابراز نگرانی از وضعیت فرهنگ تاکید کردند" اساس ایستادگی و پیروزی انقلاب حفظ و تقویت جناج فرهنگی مومن است." حال با این توصیف باید لزوم توجه به هنرمندان ارزشی جامعه را دریابیم که این ها سرمایه های فرهنگی جامعه ما به شمار می روند.
, .,استان بوشهر نیز در این سال ها در مقوله فرهنگ تلاش هایی را جسته و گریخته انجام داده است اما متاسفانه نه تنها در بوشهر بلکه در سراسر کشور توجهی که باید به عرصه های متعدد فرهنگی لحاظ شود تا کنون نشده است.
, .,عجیب است فرهنگی که تولیت آن را اغلب ادارات و سازمان ها و در راس آن ها سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی برعهده دارند و هر یک نقشی در به کمال رساندن این موضوع دارند، اما کمترین بازدهی فرهنگی را شاهد بوده ایم.این معضل علی رغم تلاش های پراکنده و نامنظم، باعث شده است که کارهایی را که در زمینه فرهنگ انجام داده ایم به چشم نیاید.
, . ,
غلامرضا اقتصادی جوانی 28 ساله متولد آبپخش از توابع شهرستان دشتستان که از هشت سال پیش به طور جدی هنر کاریکاتور و گرافیک دستی را دنبال کرد تا جایی که آثار وی به نمایشگاه های بین المللی راه یافته است.
, .,برخی از آثار هنری این هنرمند آبپخشی بعد از تایید در استان بوشهر و کشور به جشنواره بین المللی کاریکاتور ژاپن نیز راه یافته است و در آنجا با استقبال سایر کشورها مواجه شده و از آثار وی در کشورهایی همچون اسپانیا و ترکیه دعوت به عمل آمده است.
, . ,فرهنگ و ارشاد شهر آبپخش نیز حاشیه های خود را از زمانی که به عنوان نمایندگی تاسیس شده تا به حال به همراه داشته است و ظاهرا با گذشت زمان تاثیری در روند اجرایی و فعالیت آن نداشته است و تکلیف 20 هزار نفر از مردم این خطه در زمینه فرهنگ مشخص نیست.
, .,حال این جوان دشتستانی که زندگی خود را در راه هنر گذاشته است و بیشتر در حوزه به تصویر کشیدن زندگی امامان و انقلاب گام برداشته، متاسفانه از جانب متولیان فرهنگ استان و در راس آن سازمان فرهنگ و ارشاد شهر آبپخش و استان بوشهر مورد بی مهری قرار گرفته و هیچ حمایتی از وی صورت نگرفته و گاها منت بر سر این هنرمند بین المللی نیز گذاشته اند.
, .,
به طوری که بعد از اینکه وی به فرهنگ و ارشاد آبپخش جهت حمایت مالی رجوع کرده، مسئول آن سازمان آب پاکی را روی دست این جوان ریخته و گفته است که "ما هیچگونه کمکی نمیتوانیم به شما داشته باشیم."
, .",جالب تر اینکه این مسئول توصیه عجیبی به این هنرمند ارزشی داشت و گفت" اگر می خواهی به کار خودت رسمیت ببخشی، آرم سازمان ما را در بنر تبلیغاتی خودت درج کن"!
, "!,اقتصادی که از بی توجهی و عدم کارایی فرهنگ ارشاد آبپخش به ستوه آمده بود، با چند اثر فاخر خود راهی مرکز استان شده و درخواست دیدار با خانم ماحوزی رئیس فرهنگ و ارشاد استان بوشهر می کند که مسئولین به بهانه اینکه باید وقت ملاقات قبلی می گرفتی، از حضور ایشان در دفتر رئیس جلوگیری می کنند و وی بدون هیچ حمایتی این بار از جانب متولی اصلی فرهنگ در استان به شهر خود باز می گردد.
, .,این روزها هنرمند بین المللی آبپخشی با هزینه شخصی خود و بدون اینکه فرهنگ و ارشاد از وی حمایتی کند، اقدام به برپایی نمایشگاه لحظه های شیدایی با موضوع مجموعه تصاویری از عاشورا در سالن ورزشی پوریای ولی شهر خود کرده است.
,
در افتتاحیه این نمایشگاه نیز امام جمعه آبپخش با انتقاد شدید از مسول فرهنگ و ارشاد آبپخش خواستار فعالیت هایی در خور شان و منزلت مردم آبپخش واهمیت دادن به این هنرمند ارزشی شهر داشته است.
, .,امید است که متولیان فرهنگ در استان و در راس آن حمیده ماحوزی رییس فرهنگ و ارشاد استان با نگرشی متفاوت و اهمیت دادن به هنرمندان ارزشی استان بوشهر، زمینه را برای هنرمندان فراهم نماید و با حمایت از این هنرمند متعهد و بین المللی استان بوشهر، اقتصادی را که در 17 زمینه فرهنگی فعالیت دارد، همراهی کند تا شاهد پویایی هر چه بیشتر وی برای افتخار آفرینی در زمینه های متعدد فرهنگ و هنر استان بوشهر و همچنین شهر آبپخش باشیم./انتهای پیام
, ./انتهای پیام,]
ارسال دیدگاه