بخشدار امام حسن در نشست با دهیاران بخش مرکزی:

زمینه سازی برای توسعه در روستاها انجام می شود

زمینه سازی برای توسعه در روستاها انجام می شود
بخشدار امام حسن گفت: تلاش همه مسئولان در کنار شوراها و دهیاران زمینه سازی برای برطرف شدن مشکلات، روند بهبود زیست محیطی و توسعه و پیشرفت در روستاها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل عصردیلم، عبدالرسول کاوه فرد در نشست با روسای شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهای این بخش گفت: هدف از تشکیل این نشست بررسی مسائل و مشکلات و برنامه ریزی برای بهبود روستاییان این منطقه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: همیشه روستاها به عنوان محور توسعه، تولید و کانون پیشرفت جوامع بوده اند و چنانچه این مناطق در حال سکون و سکوت بوده و حرکت روبه جلویی نداشته باشند، مایه عقب ماندگی کشور خود خواهندشد.

,
,


بخشدار امام حسن بیان کرد:  روستاهایی که مرکز فعالیت تولیدی و توسعه یک جامعه باشند ضمن اینکه از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری می شود، افرادی نیز که به شهر مهاجرت کرده اند به روستای خود برگشته وتوسعه و پیشرفت آن مناطق دوچندان می شود.

,
,


در این نشست شرکت کنندگان به بیان دیدگاهها و مشکلات روستاهای خود پرداخته و تصمیم هایی در برطرف شدن آنها اتخاذ شد./ انتهای پیام

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه