همزمان با سراسر کشور:
همایش سراسری "نهضت من زنده ام" در بندرانزلی برگزار شد
همایش من زنده ام با حضور جمعی از مسوولان و دانش آموزان بندرانزلی در سالن ارشاد بندرانزلی برگزار گردید و خاطرات اسارت معصومه آباد از زنان اسیر دوران دفاع مقدس به مناسبت 23 مهرماه سالروز اسارت وی بازگویی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از به گزارش پایگاه خبری افق انزلی همایش من زنده ام با حضور جمعی از مسوولان و دانش آموزان بندرانزلی در سالن ارشاد بندرانزلی برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,
در این همایش خاطرات اسارت معصومه آباد از زنان اسیر دوران دفاع مقدس به مناسبت 23 مهرماه سالروز اسارت وی بازگویی شد.
من زنده ام کتابی است که در آن نویسنده به بیان خاطرات خود از دوران کودکی تا پیروزی انقلاب، وقوع جنگ تحمیلی و ماجرای روزهای سخت اسارت در کنار سه زن دیگر ایرانی در زندان های عراق پرداخته است.
در این کتاب نویسنده، شرح مفصلی از رشادت رزمندگان را که اسیر در زندان رژیم بعث عراق بودند به رشته تحریر درآورده است.
,
,
در این همایش خواهر شهید دانش آموز سید رضا هویت طلب به خاطره گویی از برادر شهیدش پرداخت ،بیانیه ای در رابطه با حجاب و عفاف قارئت شد و حجت الاسلام والمسلمین مهدی صدرا رییس عقیدتی سیاسی مرزبانی گیلانبرای دقایقی سخنرانی نمود.
,حجت الاسلام والمسلمین مهدی صدرا با تاکید بر ضرورت حجاب بیان کرد: حجاب در دو بعد فردی و اجتماعی در زندگی انسان تاثیر گذار است.
,وی با اشاره به 12 عاملی که باعث بد حجابی و بی حجابی می شود افزود: ضعف در ایمان و ضعف در حیا از مهمترین عوامل بدحجابی و بی حجابی می باشند.
,وی در خصوص فلسفه قیام امام حسین (ع) در روز عاشورا اظهار کرد: فلسفه قیام عاشورا امر به معروف و نهی از منکر بوده است ،و در مساله حجاب نیز ،بی حجابی مصداق منکر و حجاب کامل نیز مصداق معروف می باشد.
,لازم به ذکر است که این همایش همزمان با سراسر کشور در بندرانزلی برگزار گردید.
,پایان پیام/
,]
ارسال دیدگاه