امام‌جمعه گله‌دار:

اهل سنت در محرم امسال وارد میدان شوند و چهره واقعی اسلام را معرفی کنند

اهل سنت در محرم امسال وارد میدان شوند و چهره واقعی اسلام را معرفی کنند
امام‌جمعه گله‌دار گفت: محتوای اشعار باید از متانت برخوردار باشد چون حسین (ع) می خواهد اسلام متین را برای بشریت معرفی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر مُهـر، صبح روز گذشته مراسم همایش طلایه داران تبلیغ در گله دار برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از عصر مُهـر، صبح روز گذشته مراسم , عصر مُهـر, عصر مُهـر, همایش طلایه داران تبلیغ در گله دار ,

حجت الاسلام سید احمد علوی امام جمعه گله دار گفت: در مجلس امام حسین(ع) قدم گذاشتن و گریه کردن فخر است.

, حجت الاسلام سید احمد علوی امام جمعه گله دار گفت: در مجلس امام حسین(ع) قدم گذاشتن و گریه کردن فخر است.,

وی تصریح کرد: محتوای اشعار باید از متانت برخوردار باشد چون حسین (ع) می خواهد اسلام متین را برای بشریت معرفی کند.

, وی تصریح کرد: محتوای اشعار باید از متانت برخوردار باشد چون حسین (ع) می خواهد اسلام متین را برای بشریت معرفی کند.,

حجت الاسلام علوی در ادامه به یکی از اهداف قیام امام حسین(ع) که از بین بردن بدعت ها و کج روی هاست اشاره کرد و افزود: بر اساس اسناد ماهیت پلید آل سعود یهودی است.

, حجت الاسلام علوی در ادامه به یکی از اهداف قیام امام حسین(ع) که از بین بردن بدعت ها و کج روی هاست اشاره کرد و افزود: بر اساس اسناد ماهیت پلید آل سعود یهودی است.,

امام جمعه گله دار اظهار داشت: اهل سنت در محرم امسال وارد میدان شوند و چهره واقعی اسلام را معرفی کنند.

, امام جمعه گله دار اظهار داشت: اهل سنت در محرم امسال وارد میدان شوند و چهره واقعی اسلام را معرفی کنند.,

حجت الاسلام سید احمد علوی خطاب به مداحان و مسئولین هیئات مذهبی تأکید کرد: بساط شما بر سلطنت عالم می ارزد و این را بدانید که شما روی بال فرشته ها نشسته اید.

, حجت الاسلام سید احمد علوی خطاب به مداحان و مسئولین هیئات مذهبی تأکید کرد: بساط شما بر سلطنت عالم می ارزد و این را بدانید که شما روی بال فرشته ها نشسته اید.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه