معاون رئیس جمهور در جمع خبرنگارن:
باید تغییر نگرش به محیط زیست در مدارس کشور به وجود بیاید
معاون رئیس جمهور گفت: بخش مهم کار محیط زیست در مدارس نگرشی است و تلاش در مربیان مدارس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، معصومه ابتکار در جمع خبرنگاران ظهر امروز در مشهد اظهار داشت: محیط زیست درمدارس و دانشگاه ها باید بصورت تغییر نگرش ترویج شود و مربیان آموزشگاه ها این تغییر نگرش را با کار فرهنگی ایجاد کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پرستوها, پرستوها, پرستوها, ، معصومه ابتکار در جمع خبرنگاران ظهر امروز در مشهد اظهار داشت: محیط زیست درمدارس و دانشگاه ها باید بصورت تغییر نگرش ترویج شود و مربیان آموزشگاه ها این تغییر نگرش را با کار فرهنگی ایجاد کنند.,معاون رئیس جمهور تصریح کرد: آموزش در محیط زیست باید بصورت علمی باشد و از سوی دیگر بخش فرهنگی هراه با ارتقای علمی را توسعه خواهیم داد.
,وی ادامه داد: تغییر نگرش در حوزه محیط زیست تنها به بخش مدارس که امروز 94 دبیر خانه آن فعال شده نمی شود بلکه در مقاطع بالاتر و حتی دانشگاه باید این فعالیت ادامه یابد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه