امام جمعه زنجان:
دینداری مردم حاصل تلاش و زحمات علما بوده است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: تبلیغ شیعه توسط روحانیت در ایام محرم و رمضان فرصت مناسبی بوده و دینداری مردم حاصل تلاش ها و زحمات علما بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، آیت الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، در جمع روحانیون مبلغ زنجان با اشاره به فرصت های تبلیغی ماه مبارک رمضان و محرم الحرام افزود:تبلیغ در محرم الحرام و ماه مبارک رمضان دو فرصت گران بها در اختیار شیعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,وی با اشاره به لزوم بهره برداری مناسب از ماه محرم الحرام و ایام تبلیغی اظهار داشت: روحانیت شیعه بالاترین استفاده را از این ایام تبلیغی برده است.
,نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان گفت: دینداری مردم حاصل تلاش ها و زحمات علما بوده است که البته وضعیت مطلوب نیست و فعالیت های بیشتری را می طلبد.
,آیت الله خاتمی با اشاره به حضور جوانان با ظاهر و تیپ های مختلف در مراسمات اظهار داشت: حضور جوانان در مراسمات و راهپیمایی ها موجب دلگرمی است.
,وی به لزوم آسیب شناسی تجربه تبلیغی سال های گذشته مبلغان دینی تاکید کرده و ادامه داد: روحانیون خود را با اقتضائات روز وفق داده و خود را برای چنین جامعه ای از نظر علمی آماده کنند.
,نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با اشاره به حادثه منا خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب خط قرمزهای این قضیه را اعلام کرده که آن مسؤولیت رژیم آل سعود در پی همه این حوادث است و قضیه حج ستیزی و عرب ستیزی برخی سودجویان خواست دشمن است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه