اعزام 85 مبلغ و روحانی در ایام محرم به شهر و روستاهای تایباد و باخرز

اعزام 85 مبلغ و روحانی در ایام محرم به شهر و روستاهای تایباد و باخرز
به مناسبت ایام محرم الحرام ۸۵ مبلغ و روحانی به شهر و روستاهای تایباد و باخرز اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام غلامرضا بسکابادی رئیس اداره تبلیغات اسلامی تایباد در گفتگو با تایبادخبر گفت: در راستای ترویج و نشر اسلام ناب محمدی و فرهنگ متعالی عاشورا و نشر و گسترش معارف اسلامی و نیز ارتقای بینش و آگاهی های دینی، فرهنگی و سیاسی مردم 85 مبلغ و روحانی شهر و روستاهای تایباد و باخرز را تحت پوشش تبلیغی در ایام محرم قرار داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر ,

وی افزود: این مبلغین اعزامی از اداره کل تبلیغات اسلامی استان، دفتر تبلیغات اسلامی، روحانیون مستقر و طرح هجرت و مبلغین بومی می باشند که به اقامه نماز جماعت، تبیین مسائل دینی، برپائی مجالس عزاداری و سوگواری و منبر وعظ و خطابه در راستای تبیین قیام سالار شهیدان حضرت أبا عبدالله الحسین (ع)، تبلیغ و ارشاد و رفع شبهات دینی مردم می پردازند.

,

وی در حاشیه اعزام مبلغین به روستاها با تأکید بر تشریح و تبیین قیام امام حسین (ع) توسط مبلغین و روحانیون در مجالس و محافل عزاداری گفت: یکی از اهداف مقدس امام حسین (ع) و شاید مهمترین هدف آن حضرت احیای ارزشهای دینی و امر به معروف و نهی از منکر می باشد.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تایباد افزود : امام حسین(ع) با قیام کربلا ثابت کرد حفظ اسلام و مقاومت در برابر طاغوت ارزش فدا کردن همه هستی انسان را دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه