مدیر نظارت بر پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد:
حذف ۸۰ درصدی آبیاری تانکری فضای سبز منطقه ۱۰ مشهد
مدیر نظارت بر پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: با اجرای سیستم آبیاری مکانیکی منطقه 10 و اتصال آن به شبکه جداسازی آب شرب از آب خام 80 درصد از آبیاری تانکری فضای سبز منطقه حذف خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، مهدی یعقوبی بیان کرد: در راستای توسعه فضای سبز شهری و به منظور ارتقاء سطح کیفی زندگی شهروندان، شهرداری منطقه ۱۰ مشهد با توجه به اعتبارات تخصیصی از سوی حوزه معاونت خدمات و محیط زیست شهری طی چند سال اخیر فعالیتهای چشمگیری در جهت گسترش فضای سبز انجام داده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,,
وی ادامه داد: این منطقه با وسعتی معادل ۲۳۶۰ هکتار در شمال شرقی کلانشهر مشهد واقع شده که حدود ۹٫۸ درصد از کل سطح شهر را به خود اختصاص داده است.
,,
مدیر نظارت بر پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد تصریح کرد: مساحت فضای سبز منطقه در سال ۸۶ حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع با سرانه ۴٫۸ مترمربع بوده که با افزایش سطح سبز بیش از ۲ میلیون متر مربع رسیده است.
,,
یعقوبی تصریح کرد: در حال حاضر این منطقه ۷۹ بوستان دارد و سرانه فضای سبز بزای هر نفر در این مطنقه ۷٫۶۶ متر مربع است.
,,
وی به محدودیت منابع آبی در مشهد اشاره کرد و گفت: شهرداری مشهد از چندین سال قبل، پروژه جداسازی آب شرب از آب خام را آغاز کرده و هر ساله با تخصیص اعتبار لازم این پروژه پیشرفت قابل توجهی دارد به نحوی که در سال جاری خط انتقال اصلی این پروژه به مناطق ۱۰ و ۱۲ متصل شده و قابل اتصال به شبکههای داخلی این مناطق است.
,,
مدیرنظارت بر پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: درحال حاضر در بولوارهای اندیشه، ادیب، حجاب، امامیه، آزادی، شریعتی، فلاحی، یوسفی، حسابی، شاهد، تربیت، فلاحی ۲ و۴، فاطمیه و هاشمی سیستم آبیاری مکانیکی به طول ۸۵ کیلومتر جهت اتصال به خط انتقال اصلی در دست اقدام است و سال گذشته نیز لولهگذاری قسمتی از بولوار فلاحی و شاهد به طول ۵۱۸۴ متر انجام شده است.
,,
وی بر حذف ۸۰ درصدی آبیاری تانکری در منطقه ۱۰ تاکید کرد و گفت: آبیاری تانکری در مسیرهای مورد نظر به طور کامل حذف خواهد شد که با این اقدام شاهد حذف تردد تانکرهای حمل آب، افزایش راندمان آبیاری و کاهش هزینه آبیاری خواهیم بود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه