logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی:

برای پسا برجام برنامه داشته باشیم/ سهم استقلال کشور خدشه‌دار نشود

برای پسا برجام برنامه داشته باشیم/ سهم استقلال کشور خدشه‌دار نشود
نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اقتدار امروز کشور را مرهون خون شهدا دانست و تصریح کرد: با وجود این همه تحریم علیه کشور ما به لطف نخبگان کشور اکنون در نقطه‌ای قرار داریم که کشورهای دنیا پای میز مذاکره با ما می‌نشینند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم احمدی لاشکی در گفت‌وگو با خبرنگار نوشهرآنلاین، اظهار کرد: برجام در مجلس به سرانجام رسید که کار بسیار سختی بود و من از آقای لاریجانی رئیس مجلس به واسطه ایستادگی‌هایش در برابر تمام فشارها و مشکلاتی که بود قدردانی می‌کنم. 

وی با ابراز امیدواری از اینکه برجام در شورای نگهبان نهایی شود، خاطرنشان کرد: دقت‌های لازم را از اکنون داشته باشیم و باید برای بعد از پسا برجام برنامه داشته باشیم و مراقب کنیم تا سهم استقلال کشور دچار خدشه نشود. 

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اقتدار امروز کشور را مرهون خون شهدا دانست و تصریح کرد: با وجود این همه تحریم علیه کشور ما به لطف نخبگان کشور اکنون در نقطه‌ای قرار داریم که کشورهای دنیا پای میز مذاکره با ما می‌نشینند. 

وی با بیان اینکه امیدواریم ماحصل این توافق رفاه، آسایش و زندگی بهتر برای مردم باشد، عنوان کرد: تجربه نشان داده است که تمامی فناوری‌‌های جدید در کشور ما با وجود تحریم‌ها بدست آمده است. 

احمدی لاشکی با قدردانی از تلاش‌های دولت‌های گذشته و این دولت که در مذاکرات به نتیجه رسید، اضافه کرد: در مجلس شورای اسلامی بندی را به برجام اضافه کردیم که اگر آنها به تعهدات خود عمل نکردند ما هم همه چیز را لغو می‌کنیم. 

وی در پایان یادآورشد: بازدید از مراکز نظامی را هرگز نمی‌پذیریم و در حوزه هسته‌ای نیز فقط آنچه را که مکتوب شده است را می‌پذیریم و نه چیزی فراتر از آن، چرا که ملت ایران این اجازه را به آنان نمی‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوشهرآنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه