امام جمعه شهر دندی؛
مداحان از هرگونه الفاظ که موجب وهن دین می شود، پرهیز کنند
امام جمعه شهر دندی با اشاره به ضرورت های عزاداری مناسب گفت: مداحان و عزاداران ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش باید از هرگونه الفاظ که موجب وهن می شود، پرهیز کنند و از هرگونه آسیب و لطمه به خود از جمله قمه زنی، استفاده از الفاظی چون من سگ حسینم وغیره اجتناب کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سیدعمران حسینی نسب» امروز در گفت و گو با خبر نگار اوج بیداری، ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام عزای حضرت امام حسین(ع)، اظهارکرد: مجلس امام حسین(ع) مجلسی است که اولا خود حضرت به ان نظر می کند و مورد توجه امام حسین (ع)و ائمه اطهار است، دوم محل فرود فرشتگان و در معنویت همچون حرم امام حسین(ع) است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,وی افزود: مجلس عزای امام حسین(ع) در عظمت مانند طواف خانه خداست و عزاداران امام باید با خلوص نیت و طهارت شرکت کنند.
,امام جمعه شهر دندی گفت: آنچه از اصل عزاداری مهم است، اینکه عزادار سعی کند در عمل همراه امام باشد، رفتار و کردار خود حسینی باشد و به واجبات خود خصوصا نماز اول وقت مقید بوده و ادب و احترام را حفظ کند.
,حجت الاسلام حسینی نسب اظهارکرد: یک عزادار حسینی باید در کارهای مسجد، هیئت امنا و غیره در حد توان کمک حال باشد، نظافت و بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کند و وقت عزاداری ها مشخص بوده تا مورد اذیت و آزار دیگران نشود.
,وی تأکید کرد: حتما در رأس هیئت و مجلس عزاداری یک روحانی جهت تبیین اهداف قیام امام حسین(ع) و بیان احکام حضور داشته باشد.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه