دیدار ظریف با نبیه بری و تمام سلام/دیدار ظریف-سلیمان ممتاز توصیف شد
وزیر خارجه ایران با رئیس مجلس لبنان دیدار کرد و در همین حال منابع کاخ ریاست جمهوری لبنان دیدار امروز وزیر خارجه ایران با رئیس جمهور لبنان را ممتاز توصیف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، پایگاه خبری العهد اعلام کرد: محمد جواد ظریف و هیئت همراه وی با غضنفر رکن آبادی سفیر ایران در بیروت امروز به دیدار نبیه بری، رئیس مجلس لبنان رفت.
در این دیدار که عدنان منصور وزیر خارجه لبنان نیز در آن حضور داشت اوضاع و تحولات کنونی در منطقه و روابط بین ایران و لبنان مورد بررسی قرار گرفت.
ظریف در این دیدار دعوتنامه رسمی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران از نبیه بری برای سفر به تهران را به وی تقدیم کرد.
وزیر خارجه ایران پس از دیدار با نبیه بری به دیدار با تمام سلام در منطقه المصیطبه رفت.
ظریف قرار است پساز دیدار با سلام به دیدار دیگر مقامات سیاسی برود و پس از آن شخصیت های دینی، حزبی و سیاسی را به حضور خواهد پذیرفت.
محمد جواد ظریف بعد از ظهر امروز در اولین دیدار خود با مقامی رسمی در لبنان به دیدار میشل سلیمان، رئیس جمهور لبنان رفت.
منابع کاخ ریاست جمهوری لبنان (بعبدا) در گفتوگو با پایگاه خبری العهد این دیدار را ممتاز توصیف کردند.
این منابع گفتند نشست سلیمان و ظریف مناسبتی برای بررسی روابط دوجانبه بین لبنان و ایران و پرونده های منطقه بخصوص کنفرانس ژنو 2 و توافقنامه هسته ای ایران بود.
محمد جواد ظریف امروز در سفارت ایران در بیروت با رمضان عبد الله شلح دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار دو طرف درباره مقاومت و لزوم ادامه ان تاکید کردند در این دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشته است.
ظریف در اولین مقصد از سفرهای دوره ای خود روز گذشته وارد بیروت شد، وی قرار است طی سفر 4 روزه خود به کشورهای سوریه، اردن و عراق نیز سفر کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه