رئیس اداره تبلیغات اسلامی حاجی آباد:

ایران اسلامی امروز در دنیا پرچمدار وحدت است

ایران اسلامی امروز در دنیا پرچمدار وحدت است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی حاجی آباد گفت: ایران اسلامی امروز در دنیا پرچمدار وحدت بوده و هست و در جامعه ای که شیعه وسنی در کنار هم زندگی می کنند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هرمز، حجت الاسلام اسماعیل فوادیان در گفتگو با خبرنگار هرمز ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (ص ) و تبریک آغازهفته وحدت به طلایه داران عرصه تبلیغ و عموم مسلمانان جهان گفت: پیامبر اکرم(ص) بزرگترین منادی وحدت در جهان اسلام بوده است و هفته وحدت سبب می شود مسلمانان شیعه و سنی با تکیه بر مشترکات دینی خود از تفرقه و پراکندگی به دور بمانند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

فوادیان در ادامه افزود: هفته وحدت تجدید میثاق دوباره اهل تشیع و اهل سنت با ولی مطلقه فقیه است.

,

وی گفت: همین موضوع سبب شده دشمنان آزار ببینند و لذا آنها در تلاشند با شیوه های سیاسی مسلمانان را در مقابل هم قرار دهند که باید هوشیار بود و با پیروی از دستورات خدا و راهنمایی های نبی مکرم اسلام (ص) توطئه های دشمنان راخنثی کرد.

,

حجت الاسلام فوادیان برگزاری با شکوه آیین های هفته وحدت فرصت مناسبی برای همدلی و انسجام بیشتر شیعه و سنی و خنثی سازی توطئه های دشمنان نظام اسلامی است .

,

فوادیان با بیان اینکه هوشیاری و بیداری اسلامی مسلمانان ،تمامی فتنه های دشمنان را خنثی می کند افزود : دشمنان با ایجاد نفاق و تفرقه در صدد ضربه زدن به اسلام و ارزش های اسلامی هستند.

,

فوادیان افزود: انقلاب اسلامی نمونه بارز و کاملی از اتحاد، همدلی و یکپارچگی مسلمانان در جهان است.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی حاجی آباد وجود مبارک رسول گرامی اسلام ( ص ) را مایه مباهات و افتخار برای تمامی مسلمانان و موجب بشارت و رحمت برای تمامی انسانها دانست وجهت بزرگداشت سالروز ولادت با سعادت آن حضرت تاکید کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه