معاون اداره کل هواشناسی خراسان شمالی خبر داد؛
کاهش محسوس دما طی روزهای آینده/ وقوع سیلاب در نوار شمالی استان
معاون اداره کل هواشناسی خراسان شمالی از کاهش محسوس دما در استان طی روزهای آینده خبر داد و گفت: فردا و پس فردا دمای استان 5 تا 8 درجه کاهش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اترک نیوز ، نادر نصرتی افزود: روند کاهش دمای هوا تا صبح دوشنبه ادامه داشته و بخصوص دوشنبه اوایل صبح دمای استان به یک درجه سانتی گراد خواهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز ، , اترک نیوز, اترک نیوز,
وی گفت: با توجه به کاهش دما برای اوایل هفته به کشاورزان و باغداران توصیه می شود نسبت به برداشت محصوالت زراعی و باغی و انتقال آن به انبارها اقدام نمایند.
,
وی اظهار کرد: بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی و تصاویر ماهواره ای نشان دهنده اثر سامانه بارشی و ریزش هوای سرد از عرض های بالاتر بوده و علاوه بر وزش باد و کاهش دمای هوا امروز بعدازظهر سبب افزایش ابر و بخصوص در ارتفاعات شمالی استان رگبار پراکنده باران می شود.
,
نصرتی ادامه داد: بتدریج بر میزان بارش باران افزوده خواهد شد که آبگرفتگی معابر، جاری شدن رواناب را بهمراه داشته و سیلاب دور از انتظار نیست.
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه