با شعار صبر، همدلی با مومنین و جهاد با مستکبرین؛
برگزاری جلسه ستاد ساماندهی تجمع تاسوعا و نماز ظهر عاشورا در چناران
جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی ویژه برنامه های محرم الحرام در چناران برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی با موضوع برنامه ریزی جهت برگزاری تجمع تاسوعای حسینی(ع) و نماز ظهر عاشورا در اداره تبلیغات اسلامی چناران و با حضور امام جمعه و روسای ادارت شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,,
حجت الاسلام مهدی فاخر، رییس اداره تبلیغات اسلامی و دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی شهرستان چناران اظهار داشت: برگزاری مراسم ها و همایش ها در ایام محرم الحرام را باید همایش بزرگ معنوی شیعی دانست و برای هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم ها در سال جاری، تلاش مضاعفی انجام داد.
,,
رییس اداره تبلیغات اسلامی چناران با بیان شعار امسال ماه محرم گفت: شعار محرم امسال امام حسین(ع) الگوی صبر، همدلی با مومنین و جهاد با مستکبرین انتخاب شده است که این انتخاب متناسب با شرایط فعلی جهان اسلام بوده است.
,,
حجت الاسلام تاجی، امام جمعه چناران ضمن تسلیت ایام سوگواری محرم الحرام خواستار همکاری هیات مذهبی، کانون مداحان و عموم مومنین در برگزاری همایش ها و مراسم های سوگواری در این ایام شد.
,,
تجمع تاسوعای حسینی به صورت مشترک توسط شورای هیات مذهبی و کانون مداحان شهرستان، از مصوبات این جلسه بود که مقرر شد این مراسم در محل چهار راه شهدا و به صورت تجمع مردمی، بدون دسته روی هیئات، برگزار گردد.
,,
اجتماع عزاداران در بهشت زینب (س) در روز عاشورای حسینی، اطلاع رسانی به هیات مذهبی و مداحان برای اتمام عزاداری هنگام نماز جهت اقامه نماز ظهر عاشورا، اقامه نماز ظهر عاشورا و مقتل خوانی بین الصلاتی توسط حجت الاسلام تاجی امام جمعه محترم، تاکید بر گفتن اذان توسط مداح هیئات مذهبی هنگام اذان ظهر، تنظیم عبور و مرور هیئات بدون توقف در مسیر حرکت به سمت بهشت زینب (س)،از موارد مصوب در این جلسه بود.
,,
همچنین در این جلسه هر یک از اعضای حاضر در خصوص موضوعات و جوانب مختلف برگزاری این مراسمات نظرات خود را بیان کردند.
,,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه