نمایشگاه آثار هنرمند معلول کشور در سیرجان

نمایشگاه آثار هنرمند معلول کشور در سیرجان
نمایشگاه آثار فاخر نقاشی هنرمند معلول و نقاش کشور، زهره اعتضاد‌السلطنه در نگارخانه فرهنگسرای سیرجان گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “سیرجان خبر” زهره اعتضاد‌السلطنه که از ناحیه دست معلول است به وسیله پا به نقاشی و خوشنویسی می‌پردازد، وی در این نمایشگاه که در سیرجان دایر شده است بیش از ۲۰ تابلو نقاشی برگزیده خود را با موضوعات طبیعت، انسان و موجودات به معرض نمایش گذاشته که به مدت یک هفته برای بازدید عموم دایر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سیرجان خبر”,

اعتضادالسلطنه به صورت مادرزادی دچار معلولیت از ناحیه دو دست است. وی با کمک پاهایش نقاشی، خوشنویسی، قالیبافی و گل‌سازی می‌کند وی در سال ۱۳۹۳ مقام قهرمانی تنیس روی میز بانوان معلول کشور را به دست آورد.

,

وی عضو انجمن بین‌المللی نقاشان آلمان، هنرمند ایرانی است او تاکنون بیش از ۶۰ نمایشگاه داخلی و ۱۰ نمایشگاه خارجی در کشورهای سوریه، لبنان، قطر، دبی، چین، تایلند، عربستان و کویت برگزار کرده است.

,

این نقاش معلول ایرانی برنده جایزه فیلم رشد در سال ۱۳۸۷شد و با بسیاری از چهره‌های مشهور سیاسی جهان از جمله رئیس جمهور وقت چین، بی‌نظیر بوتو و… نیز دیدار داشته است.

,

اعتضادالسلطنه پس از گرفتن دیپلم به کار تدریس و آموزش بچه‌های معلول روی آورد و به مدت ۱۴ سال در کسوت دبیر به آموزش و پرورش بچه‌های معلول مشغول بوده است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه