عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی:

اتحاد دولت و مجلس در مورد برجام به سود نظام است

اتحاد دولت و مجلس در مورد برجام به سود نظام است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اتحاد دولت و مجلس در مورد برجام به سود نظام است، گفت: نباید فرصت سوء استفاده از برجام را به طرف‌های خارجی بدهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسماعیلی‌ در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت: وجود اختلاف نظر با توجه به شرایط حاکم بر مجلس شورای اسلامی امری طبیعی است.

وی با اشاره به اینکه در بحث برجام اختلاف نظرهایی در بین نمایندگان بود، گفت: اصل اختلاف در بین نمایندگان در زمینه چگونگی پذیریش برجام بود و در کلیات و ماهیت آن در جلسه دیروز مباحثی مطرح نشد.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای توافق برجام در سال‌های اخیر ابراز کرد: خود طرحی که چگونگی پذیرش برجام در آن مطرح شده، باید طرح قوی می‌بود که اختلاف نظرهای برجام را پوشش دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همه فراکسیون‌ها به جمع‌بندی کلی رسیدند و این طرح در صحن مجلس نیز رأی خوبی آورد.

وی عنوان کرد: امیدواریم شاهد اجرای خوب برجام باشیم و به طرف‌های خود اجازه ندهیم از شرایط به وجود آمده سوء استفاده و بهره‌برداری کنند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه ایران تا 26 مهر ماه برای مشخص کردن تکلیف خود در مورد طرح برجام فرصت داشت، ابراز کرد: تصویب برجام در مجلس تأخیر چندانی نداشت و اجرای این طرح چند ماه طول می‌کشد.

وی با اشاره به اینکه دولت و مجلس وظایف خود را در مورد برجام به موقع انجام داده است، گفت: با وجود اختلاف در بین نمایندگان در مورد برجام، اتحاد و همدلی بین دولت و مجلس وجود دارد و تصمیمات اتخاذ شده در نهایت به نفع نظام جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه