مدیر کمیته امداد حاجی آباد خبر داد؛

زنان سرپرست خانوار در حاجی‌آباد بیمه می شوند

زنان سرپرست خانوار در حاجی‌آباد بیمه می شوند
مدیر کمیته امداد شهرستان حاجی‌آباد از پرداخت 2 میلیارد ریال بابت حق بیمه 310 زن سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های خودکفایی و خوداشتغالی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسیح الله مرادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار پیارم حاجی‌آباد گفت: در شش ماهه نخست سال‌جاری مبلغ 2 میلیارد ریال بابت حق بیمه تامین اجتماعی 310 نفر از زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح خودکفایی و اشتغال، توسط کمیته امداد شهرستان به اداره تأمین اجتماعی پرداخت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

 

,
وی افزود: از این تعداد 100 زن سرپرست خانوار و 210 نفر از مجریان طرح‌های خودکفایی و اشتغال از تسهیلات این نهاد برای طرح‌های خوداشتغالی استفاده کردند.
,
 
,
 
,
 
,
مرادی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های کمیته امداد بحث توانمندسازی خانواده‌های زیر پوشش در راستای ساختن آینده‌ای روشن است، تصریح کرد: مددجویان دارای بیمه سازمان تأمین اجتماعی از مزایای بازنشستگی، مستمری‌بگیری و ازکارافتادگی نیز برخوردار خواهند شد.
,
 
,
 
,
 
,
 
,
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان در پایان تأکید کرد: کمیته امداد آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به مددجویان زیر پوشش را دارد.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه