زمین تنیس خاکی مجموعه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس افتتاح شد
به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، زمین تنیس مجموعه ورزشی ۲۰ هزار نفری خلیج فارس بعنوان یکی از پروژه های آماده بهره برداری، افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از ورزش پنج ، با تلاش و پیگیری های مسئولین اداره کل ورزش و جوانان استان زمین تنیس مجموعه ورزشی ۲۰ هزار نفری خلیج فارس پس از حدود ۴ سال که بصورت نیمه کاره رها شده بود و از سوی مسئولین سابق هیات تنیس هیچگونه پیگیری جهت اتمام این پروژه برای استفاده علاقمندان بی شمار این رشته ورزشی صورت نگرفته بود، آماده بهره برداری شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش پنج ,فاز دوم آماده سازی این زمین از اسفند ماه سال ۹۳ شروع شد و پس از تعیین پیمانکار ، فعالیت تکمیل این زمین دوباره از سر گرفته شد .
,این مجموعه توسط مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولین معاونت های ورزشی اداره کل و با حضور اعضای هیات تنیس استان و جمع کثیری از علاقمندان تنیس، افتتاح شد .
,این مجموعه در حال حاضر عصر ها پذیرای علاقمندان تنیس خواهد بود و از این پس دوستداران به این رشته جذاب و شیک می توانند برای استفاده از امکانات آن به دفتر هیات واقع در مجموعه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس مراجعه کنند.
,انتهای پیام/گ
,,
]
ارسال دیدگاه