اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

دیپلماسی شهادت گزینه روی میز

دیپلماسی شهادت گزینه روی میز
ما با عهدی محکم ایستاده ایم تا ماجرای سقیفه بنی ساعده تکرار و عاشورای دیگری برپا نشود و اگر لحظه قیام رسد دیپلماسی شهادت را به روی میز خواهیم گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا ؛ باز این چه سودا ست که بر اذهان می شورد مگر نه اینست که حسین روحی عظیم بر مقاومت داشت و مگر نه اینست که مختار نامه گفت که حسین چندان هم مظلوم نیست و مگر نه اینست که نبوتش می گوید که او در بهشت عدن بسر خواهد برد، پس مظلومیتش کجاست ؛ هان مظلومیتش در این نهفته است که جهان جز اسمی از اسلام به ارث نبرده است و امروز اراده ام مغلوب و مغلوط از حوادثی ست تلخ بر تاریخ که شعور را سخت محزون می دارد. چه زیباست آن نگاه ژرفی که نه بر مظلومیت و تشنگی عاشورا بلکه بر تشدید مظلومیت و تشنگی بیشتر ما بر معرفت عاشورا می نگرد و آنچه امروز باید عزادار باشد عمل من و توست بر آزادی و عدالت نه عزای صرف و مرسوم و اینست معنای عرض عریض کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا ,

شهادت هنر مردان خداست.

,

دست ها، ای دست های سوگوار؛ سینه ها، هزاران سینه دغدار؛ چشم ها، چشم های خون شده ، قلب های از سینه بیرون شده دیدیم سرهای بی تن را به خاک، سینه ها دیدیم فراوان چاک چاک و بودند کسانی که سرلشکر بودند اما آزاده و بی سنگر و بی لشکر بودند(عباس علمدار).

,

این تمیهد و توصیفات شرحی بود از جهش جان افزا و جوشش مستی زای کسانی که پیش از آنکه صبح معرفت از دشت شهادت برآید و برافق اقبالشان بدمد خود عاشقانی بودند که توانستند از شربت شهادت بنوشند و معشوقشان را در آغوش بکشند شهادت گوارایشان باد.

,

و اما آنانکه با توهم و تخاصم و همرایی و هم داستانی با شیطان بزرگ امامت، امام را در زمام امور دچار خدشه کردند و زعامت زعاما و را به ظن خود ذم داشتند.

,

خوب است همه جهانیان بدانند که همه ما با عهدی محکم ایستاده ایم تا ماجرای سقیفه بنی ساعده تکرار نشود و عاشورای دیگری برپا نشود و اگر لحظه قیام رسد دیپلماسی شهادت را به روی میز خواهیم گذاشت. هنوز هم دست های چدنی تیز تیزست و به خیال باطل همه گزینه ها هنوزهم روی میز است. ولی بقول خودشان ایرانی ها خیلی وقت است که زدند زیر میز دیگه میزی نمانده است . بهتراست به آقایانی که ژست عالمانه، عامدانه و در عین حال احمقانه می گیرند بگویم زیر میزتان یک نگاهی بیندازید و این زباله های زیر میزتان را از اطراف ایران جمع کنید(داعش، القاعده). امروز اگر صفین راه بیفتد مالک اشترها فراونند که شب و روز عمرو عاص ها و ابوموسی ها را چنان در هم بریزند که صدایش گوش همه جهان را پر کند اگر کسی احد راه بیاندازند طبس راه خواهد افتاد.

,

امروز لشکریزید ناوهای خود را با پاروهای تایید به هوای تهدید می فرستد برای جنگی که پر از تحدید است چند ثانیه یی هم دوام نخواهند آورد.

,

نوای ایدوئولوژیک، شبکه های نوستالژیک، الفاظ هرمونوتیک با شیرازی ها و عبدوسیاه ها، بشیری ها اگر در هوای جنگ است این اصحاب فتنه بد جور در لنگ است.

,

پیر پیمانه کش ما که روانش خوش باد گفت پرهیز کن از صحبت پیمان شکنان....

,

خنده دار است که آقای بنیامین به گورستان بعضی ها در داخل امیدوار است ولی ملت ما به بهشت آنها هم امیدوار نیست!

,

خط قرمز برای همیشه خط قرمز است اگر کوچکترین تعرضی به خطوط قرمز شود و یا تفحص و تجسسی بیش از آن باشد بهتر آنست که هیچ برجامی در کار نباشد.

,

عجب روزگاری شده است، امروز اندیشه جهانیان بیمار است تا عبور نسیمی از آزادگی و عدالت از پس پاهای رهگذر، ای رهگذر برگرد .....

,

یادداشت از ابوالقاسم رحمانی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه