نقشی که برای رضا کیانیان جای چالش دارد
رضا کیانیان با اشاره به حضورش در فیلم جدید کیومرث پوراحمد با نام «کفشهایم کو» گفت: بسیار خوشحالم که پس از مدتها در فیلمی از کیومرث پوراحمد بازی میکنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این بازیگر سینما،تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با ایسنا، ادامه داد: مدتهای مدید و چندین سال بود که قرار بود با کیومرث پوراحمد همکاری داشته باشم اما متأسفانه هزار اتفاق افتاد و سرنوشت به گونهای رقم خورد که نشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,کیانیان ادامه داد: الان بسیار خوشحالم که در فیلم جدید او بازی میکنم، بویژه اینکه در این فیلم نقشم جای چالش دارد و آن را بسیار دوست میدارم.
,او ارائه اطلاعات بیشتر درباره درونمایه این فیلم را به زمان دیگری موکول کرد و تنها به این بسنده کرد که این فیلم نیز حال و هوای فیلم «شب یلدا» دیگر اثر کیومرث پوراحمد را دارد که سالها پیش ساخته شده است. فیلم جدید کیومرث پوراحمد این روزها پیشتولید را میگذراند.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه