نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس:
اعتراض نمایندگان مجلس به کاهش بودجه همه بخش ها از جمله بسیج است
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس گفت: اعتراض نمایندگان مجلس به کاهش بودجه همه بخش های جامعه از جمله سازندگی و پروژه های بسیج است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محسن علیمردانی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار موج رسا با اشاره به کاهش بودجه استان زنجان اظهارکرد: نمایندگان استان زنجان نسبت به چنین کاهشی به دشت معترض هستند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه اعتراض به بودجه استان زنجان بارها و بارها ارائه شده است، تصریح کرد: بودجه نویسی باید منافع ملی و عمومی کشور را در نظر گرفته و برای رفع مواردی چون اشتغال، گرانی، حفظ و ارتقای پول ملی پیش برود.
,این مسئول با اشاره به اینکه دولت باید شرایط واقعی استان ها و وضعیت مردم را در بودجه نویسی مورد توجه قرار می داد، افزود: با وجود اینکه بودجه در زمان مقرر به مجلس ارائه شد اما انتظارات نمایندگان را برطرف نکرد.
,وی با اشاره به اینکه ضروری بود دقت و عدالت فدای سرعت نمی شد، خاطرنشان کرد: در این بودجه ریزی استان های برخوردار، برخوردار تر شده اند و استان های کم برخوردار همچنان از این موضوع رنج می برند.
,عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد به کاهش ۳۸ درصدی بودجه استان زنجان گفت: متوسط کاهش بودجه استانها ۳۵ درصد است و این ظلم به استان زنجان محسوب می شود.
,وی با بیان اینکه بسیاری از پروژه های استان زنجان نیازمند تزریق بودجه است، تصریح کرد: رشد مالیاتها نیز با 90 درصد در بودجه استان زنجان یکی دیگر از بی عدالتی های انجام شده محسوب می شود.
,این مسئول با اشاره به اینکه نمایندگان زنجان اعتراض خود را نسبت به بودجه استان اعلام کرده اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم کمیسیون تلفیق و دولت تدبیر و امید برای اصلاح بودجه اقدام کنند.
,علیمردانی وی بر لزوم رعایت عدالت در تخصیص بودجه به استانها تاکید و تصریح کرد: لایحه بودجه ارائه شده به مجلس در واقع دور از عدالت است.
,نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از دولت تدبیر امید انتظار می رود به استان های محروم بیشتر توجه شود.
,وی با اشاره به در اولویت بودن پروژههای دارای پیشرفت 80 درصدی در تخصیص بودجه سال آینده خاطرنشان کرد: باید در این تخصیص نیز به استان های محروم توجه ویژه تری می شد.
,نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی مهری ها در خصوص استان زنجان همچنان ادامه دارد، یادآور شد: در زمینه درآمدها و حتی مالیات ها نسبت به استان زنجان بی عدالتی شده است.
,وی اضافه کرد: اشتغال دغدغه نمایندگان زنجان است چرا که حل موضوع اشتغال مبنای رفع بسیاری از معضلات کشور ضروری است.
,نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری برای تغییرات لازم در لایحه بودجه گفت: دولت باید در فضایی آرام نسبت به رفع دغدغه های استان های دیگر اقدام و نگرانی را برطرف کند.
,نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بودجه سال 93 درآمد پیش بینی شده برای استان زنجان 90 درصد افزایش داشته باشد، خاطرنشان کرد: درآمد استان زنجان 518 میلیارد تومان در بودجه پیش بینی شده است که قابل توجیه نیست.
,این مسئول با اشاره به اینکه متوسط رشد کشوری در بخش درآمدها 65 درصد است، یادآور شد: در حالی که درآمد استان زنجان را با 90 درصد رشد در نظر گرفته اند که این میزان پیش بینی شده غیر منطقی است.
,وی با بیان اینکه افزایش بودجه همه بخش های جامعه به ویژه سازندگی و بسیج در عرصه اقتصاد مقاومتی، سازندگی در مناطق محروم، ساخت سالن های ورزشی نیز باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اعتراض نمایندگان به کلیت بودجه استان زنجان است.
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه