دبیر حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر:
تکلیف احزابی که از نظر مردم حذف شده اند را قانون روشن می کند
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر با اشاره به این که درست نیست حزبی فقط در روزها و زمان های خاصی فعال باشد، گفت: در واقع این اقدامات، شگردها و ترفندهایی برای رای آوردن و حمایت از کاندیدای خاصی است که در پیش می گیرند و به نام حزب تمام می کنند و نتیجتاً قانون تکلیف این احزاب را روشن می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از "سپاس" دبیر حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار سپاس گفت: قانون، وجود حزب در مملکت را به رسمیت شناخته است. مقام معظم رهبری نیز احزاب را برای مملکت مفید معرفی می کنند مگر که آن حزب سیاست های نظام را رعایت نکند و پیگیر سیاست های دشمنان باشد.
عبدالله فاتحی با اشاره به کسانی که حزبشان منحل شده و جرمشان ثابت شده است، برای بازگشت به عرصه فعالیت حزبی با ممانعت قانون مواجه هستند و فعالیت شان بر خلاف قانون است، افزود: اگر آن افراد تغییر موضع دادند و با سیاست های انقلاب و نظام هماهنگ شدند، می توانند برگردند و فعالیت شان را آغاز کنند. مانند بسیاری از آن ها که در حال فعالیت هستند و نشریه چاپ می کنند و گاهی نیز خطا و اشتباهاتی از آن ها دیده می شود که تذکرات لازم داده می شود.
وی ادامه داد: در نظام، احزاب به طور طبیعی گرایشاتی را از خود نشان می دهند که ممکن است جنبه انحرافی داشته باشد. خانه احزاب و وزارت کشور وظیفه دارند که نشریات را کنترل کنند و در صورت لزوم تذکر بدهد.
این استاد دانشگاه تأکید کرد: این اشخاص هم می توانند برگردند و مانعی ندارد به شرط آنکه مواضعشان را به نفع انقلاب اسلامی تغییر داده باشند.
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر خاطر نشان کرد: وزارت کشور و مجلس شورای اسلامی، قانون وضع شده درمورد قانون مطبوعات را به گونه ای اصلاح کرده اند که احزابی بتوانند فعالیت کنند که در تمام ایام سال فعال باشند و نه فقط در دوران انتخابات کار کنند و بعد از آن کرکره را پائین بکشند و تعطیل کنند و بروند تا دوره ای دیگر. معیارها و ملاک هایی در قانون اخیر مجلس که هنوز در صحن علنی مجلس به تصویب نرسیده است و فعلا در کمیسیون در حال بررسی است، اینچنین تعیین شده است که احزاب بایستی در طول سال فعال باشند و اعضاء و دفاترشان در استان ها دائر باشند.
وی با اشاره به این که درست نیست که حزبی فقط در روزها و زمان های خاصی فعال باشد، تصریح کرد: در واقع این اقدامات، شگردها و ترفندهایی برای رای آوردن و حمایت از کاندیدای خاصی است که در پیش می گیرند و به نام حزب تمام می کنند ونتیجتاً قانون تکلیف این احزاب را روشن می کند.
فاتحی در پاسخ سوال ما که عمر چنین احزابی که دوباره شکل می گیرند و پایان می یابند چه مدت است گفت: بستگی دارد به سیاست های خودِ حزب، کادرسازی، جذب نیرو و اعضاء آن حزب، همچنین اینکه تا چه اندازه بتواند پشتیبانی مالی و اقتصادی داشته باشد. زیرا حزب بدون پشتوانه مالی نمی تواند فعالیتی داشته باشد. از سوی دیگر نیز بایستی مردم بتوانند اعتماد کنند و به عضویت حزب درآیند.
این کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به سوال دیگری که آیا احزابی مانند نهضت آزادی که از نظر مردم حذف شده اند، می توانند دوباره جایگاهی میان مردم برای خود دست و پا کنند یا خیر گفت: قانون تکلیف این احزاب را مشخص می کند. احزابی که از نظر امام راحل (ره) و نظام مطرود اعلام شده اند، از لحاظ قانونی هم نمی توانند فعالیت کنند؛ مگر آنکه تحت عنوان جدید و دیگری و با تجدید نظر در سیاست هایشان وارد شوند و خود را با نظام سازگار کنند و فعالیت های خود را ادامه دهند. زیرا نظام قصد نفی و رد افراد را ندارد و به دنبال اصلاح طرز تفکرات است.
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر در خصوص تاسیس سازمان و تخصیص بودجه ی دولتی برای احزاب، تصریح کرد: در این زمینه با وزیر کشور صحبت شده است که نظر وی منفی بوده است اما در مجلس به این موضوع رسیدگی می شود که آیا احزاب مجاز به دریافت بودجه های دولتی هستند یا خیر. زیرا وضع قانون در این باره بر عهده مجلس است و به نظر بنده دولت بایستی برای احزابی که ضوابط و شرایط قانونی را رعایت می کنند، بودجه ای تصویب کند. زیرا ممکن است اعضاء و طرفدارانی که این احزاب دارند، از عهده اداره آن بر نیایند. بنابراین اگر احزاب بر طبق قانون حرکت کنند، به نظر بنده شایسته حمایت و پشتیبانی هستند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم یک نظام حزبی داشته باشیم و دارای احزاب سالم و حرفه ای باشد، باید حمایت شود. طبیعی است که حمایت هم باید حمایت اقتصادی باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه